Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

Har du et ønske om at få lavet huller i ørerne, har du fundet vej frem til det helt rette sted. Det kan vi nemlig hjælpe dig med her hos Sailor’s Ink.

Vi har stor erfaring med at lave huller i ørerne. Derfor kan du trygt vælge at lade os stå for det. Det gør sig naturligvis gældende, uanset om du blot skal have et enkelt hul i øret eller flere huller i ørerne.

Er du på jagt efter et sted, hvor du kan få lavet huller i ørerne, behøver du derfor ikke at lede længere. Du har nemlig fundet stedet.

Kan klare alle former for huller i ørerne

Har du et ønske om at få lavet huller i ørerne, har du op til flere muligheder. Du skal derfor finde ud af, hvor i øret, du ønsker at få lavet et hul til et smykke.

Uanset hvad du beslutter dig for, står vi dog klar til at hjælpe. Vi har nemlig erfaring med alle former for huller i ørerne. Derfor har du ikke nogen grund til at betvivle, om vi også kan hjælpe dig.

Har du et ønske om at få lavet flere huller i ørerne på én gang, er det intet problem. Det kan vi nemlig også sagtens hjælpe dig med at klare her hos Sailor’s Ink.

Går ikke på kompromis med hygiejne

Der er flere ting, vi ikke er villige til at gå på kompromis med hos Sailor’s Ink. Én af de ting, vi nægter at gå på kompromis med, er vores hygiejne.

Du kan derfor vide dig helt sikker på, at det foregår på både steril og hygiejnisk vis, hvis du får lavet huller i ørerne i en af vores butikker. Det gør sig selvfølgelig også gældende, uanset hvor i øret, du får lavet dit hul.

Vi vægter det højt, at du føler dig tryg

Hos Sailor’s Ink er det ikke blot vigtigt for os, at du får et resultat, du kan være glad for. Det er i lige så høj grad vigtigt for os, at du føler, at du får en god og tryg oplevelse.

For at sikre, at du føler dig tryg fra start til slut, gør vi, hvad vi kan for at hjælpe dig med at være både rolig og tryg. Bl.a. står vi altid til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål, inden eller efter du får lavet huller i ørerne.

Her finder du os

Ønsker du, at vi skal stå for at lave dine huller i ørerne, skal du blot besøge os i en af vores butikker. Du kan finde os i både Odense, Kolding og Esbjerg.

Vil du være sikker på, at du ikke går forgæves, er det en god idé at ringe eller sende en e-mail først. Dermed er du sikker på, at der står nogen klar til at lave dine huller i ørerne.

Hvad enten du vælger vores butik i Esbjerg, Kolding eller Odense, får du den samme huller i ørerne pris, da vi ikke gør forskel på dette.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer