Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

PIERCING GALLERI

I dag findes der en lang række piercinger. En stor del af dem bliver kun lavet af kosmetiske årsager. Til trods for, at det er tilfældet for mange af dem, gælder det ikke for dem alle.

F.eks. er det muligt at få lavet en piercing i øret mod migræne. Det er en piercing, der af mange blot er kendt som en migræne piercing, mens andre kender det som en daith piercing.

Uanset hvad man kalder den, er det dog en piercing, der siges at have en lindrende effekt på migræne og hovedpine. Ofte er det grunden til, at folk får denne piercing, hvilket vil sige, at det ikke er af kosmetiske årsager.

Hvad er en piercing mod migræne?

Ikke alle ved, hvad en piercing mod migræne reelt set er. Det er dog blot en særlig type piercing, der er placeret i den inderste bruskfold af øret.

Det er bestemt ikke en ny type piercing, selvom mange tror det. Derimod er det en piercing, der har været udført i tusindvis af år. Og i meget af tiden, er den blevet lavet, da den skulle have en lindrende effekt på hovedpine.

Det siges, at den er effektiv, da den er placeret på samme trykpunkt på øret, der bliver brugt af akupunktører til behandling af migræne.

Har du gjort dig tanker om at få en piercing mod hovedpine? I så fald er det vigtigt, at du overvejer det nøje. Det kan nemlig være ganske smertefuldt at få den lavet på grund af den benede brusk.

Stor erfaring med migrænepiercinger

Hos Sailor’s Ink har vi stor erfaring med at pierce. Skal du have lavet en piercing, er du derfor landet det rette sted. Det gør sig gældende, uanset hvilken type piercing, du ønsker at få lavet.

Vil du gerne have lavet en piercing mod migræne, kan vi derfor også hjælpe med dette. Faktisk har vi stor erfaring med at lave denne type piercinger, hvorfor du er sikret et godt resultat.

Husk blot på, at det ikke kan garanteres, at der er en virkning. På den anden side kan du dog glæde dig over, at det er en kosmetisk flot piercing. Så selvom den ikke har effekt på din hovedpine, er den derfor ikke helt nytteløs.

Derfor skal du vælge Sailor’s Ink

Som angivet herover, har vi stor erfaring med at pierce. Det er dog ikke den eneste grund til, at du skal vælge os. Når du gør det, er du også sikret en tryg oplevelse. Vi vægter det nemlig højt, at du føler dig tryg fra start til slut.

Hertil er du sikker på, at din piercing laves af en erfaren person, der ikke går på kompromis med hygiejne, kvalitet og præcision. Det sikrer, at der er en minimal risiko for, at der er noget, der går alt.

Ønsker du, at vi skal stå for at lave din næste piercing? I så fald kan du kontakte os her på vores hjemmeside. Alternativt er du også velkommen til at besøge os i vores butikker i Kolding, Esbjerg eller Odense.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer