Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

Går du med en drøm om at få en næsepiercing? Hvis ja, så skal du være opmærksom på, at der er flere muligheder for dette. Der findes nemlig flere former for næsepiercinger.

Hvis du har gjort dig tanker om at få en piercing i næsen, skal du derfor beslutte dig for, hvilken type piercing, det skal være. Den mest almindelige, er en næsepiercing i siden, men det betyder ikke, at det er den rette for dig.

Uanset hvilken type næsepiercing, du beslutter, at du vil have lavet, er vi klar til at hjælpe. Hos Sailor’s Ink kan vi nemlig lave alle former for næsepiercinger.

Hvor sidder en næsepiercing?

I de fleste tilfælde vil en næsepiercing blive placeret på næsefløjen. Det er nemlig det mest almindelige valg. Det er op til hver enkelt person at beslutte, om den skal sidde i højre eller venstre side.

I forhold til, hvor højt den skal sidde, er der flere ting, der spiller ind. Her er det dog vigtigt, at der tages højde for den enkelte persons anatomi.

Som regel vil man lave en trekantet linje fra siden og spidsen af næsen, og på det punkt, hvor de to streger mødes på midten, bliver smykket sat i.

Findes også andre muligheder

Hvis du ikke har lyst til at få lavet en piercing, de sidder på næsefløjen, er der også andre muligheder. Blandt andet er der mulighed for at få lavet følgende:

  • Du kan få lavet en septum piercing, der sidder i et stykke under næsetippen, hvorfor den ofte sammenlignes med en tyrering. Det er en piercing, der kræver stor erfaring at lave, men det kan vi heldigvis bryste os af at have.
  • Er du mere til en earl/bridge piercing, er det også en mulighed. Her er der tale om en piercing, der bliver placeret på den øverste del af næseryggen, hvorfor den faktisk sidder mellem øjnene.

Hvad koster en næsepiercing?

Det er svært at give et konkret svar på en næsepiercing pris. Det skyldes, at der er stor forskel på de piercinger, vi kan tilbyde at lave i din næse.

Har du et ønske om at få lavet en næsepiercing, skal du dog ikke være bekymret for, at det er dyrt.

Dette er især tilfældet, hvis du beslutter at få den lavet hos os. Vi har nemlig valgt at prissætte vores ydelser på et niveau, hvor alle kan være med, da dette er meget vigtigt for os.

Derfor bør du vælge Sailor’s Ink

Det er ikke uden grund, at du bør overlade det til os, hvis du vil have lavet en piercing i din næse. Faktisk er der flere gode grunde til dette.

Først og fremmest har vi stor erfaring med det, hvorfor du er garanteret at få et flot resultat. Derudover er vi altid klar til at besvare spørgsmål om f.eks. næsepiercing heling, så du ikke er i tvivl om noget.

Slutteligt er det vigtigt at nævne, at vi vægter det højt, at alle vores kunder får en god og tryg oplevelse. For os handler det nemlig ikke kun om, at du får et flot resultat.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer