Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

PIERCING GALLERI

En af de mest populære piercinger, er navlepiercingen. Det er en piercing, som rigtig mange vælger at få. Dog er det især blandt kvinder, at det er et populært valg.

Hvis du også har gjort dig tanker om at få lavet en navlepiercing (eller mave piercing, som det også kaldes af nogen), er du landet det helt rette sted.

Her hos Sailor’s Ink har vi nemlig et hold af dygtige piercere, der står klar til at hjælpe netop dig. Er det en navlepiercing, du drømmer om at få lavet, hjælper vi naturligvis gerne med dette.

Hvordan placeres en navlepiercing?

Der er ikke så meget som to navler, der er ens. Derfor bliver det aldrig rutine at lave piercinger i navlen. Hver enkelt navne skal nemlig vurderes med stor omhu, inden piercingen bliver lavet.

Hvordan den ender med at blive placeret, afhænger af hver enkelt persons anatomi. Hertil vil der også blive taget højde for personens planer for fremtiden.

Har du f.eks. i sinde at tabe dig eller tage på i den nærmeste fremtid, skal der tages højde for dette. Det vil nemlig have indflydelse på, hvordan din navlepiercing skal placeres.

Når man får lavet en navlepiercing, kan den både placeres over og under navlen. Det er dog sjældent, at den laves under navlen, da den har en tendens til at vokse ud.

Hvorfor skal jeg vælge Sailor’s Ink?

Du skal ikke blot vælge Sailor’s Ink, fordi du kan få en god navlepiercing pris. Du bør også lade os om at lave din piercing i navlen, fordi vi er dygtige til vores arbejde.

Som følge af dette, er du sikker på at få et resultat, du bliver glad for. Det gør sig naturligvis gældende, uanset hvad du har af konkrete ønsker i forbindelse med din piercing i navlen.

Ydermere er det også vigtigt at slå fast, at vi altid står til rådighed, hvis du har spørgsmål om f.eks. navlepiercing heling eller navlepiercing betændelse. Det er nemlig meget vigtigt for os, at du som kunde ikke er i tvivl om noget.

Vi går ikke på kompromis

Hos Sailor’s Ink går vi ikke på kompromis med hygiejne, kvalitet og præcision. Det er vigtigt for os, at der er styr på alle aspekter af arbejdet, herunder særligt hygiejnen.

Dette er også et element af, at det er vigtigt for os, at du får en tryg oplevelse. Selvom det er din første piercing, skal du derfor ikke tøve med at vælge os. Du er nemlig sikret, at du får en oplevelse, der er tryg fra start til slut.

Her finder du os

Ønsker du, at vi skal stå for at lave din piercing i navlen, er du velkommen til at besøge os. Du kan finde os flere steder i landet, da vi har butikker i både Odense, Esbjerg og Kolding.

Hvad enten du vil bestille en tid, har spørgsmål eller blot har brug for sparring, skal du ikke tøve med at kigge forbi. I alle tre butikker står vores personale nemlig altid klar til at tage imod dig.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer