Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

PIERCING GALLERI

Har du længe drømt om at få lavet en piercing i øret? I så fald er du landet det rette sted. Det er nemlig noget, vi med glæde hjælper dig med her hos Sailor’s Ink.

Gennem tiden har vi lavet et utal af piercinger i øret, og hjælper også gerne dig. Med vores store erfaring, er du garanteret at få en ørepiercing, du bliver glad for.

Ønsker du, at vi skal stå for din piercing, skal du ikke tøve med at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har spørgsmål, du ønsker besvaret, inden du pierces.

Hvorfor lade Sailor’s Ink lave din piercing i øret?

Der er flere grunde til, hvorfor din piercing bør laves hos Sailor’s Ink. Den altoverskyggende årsag er dog, at vi er dygtige til vores arbejde. Derfor kan du vide dig sikker på at få et flot resultat.

Hertil er du sikret, at din piercing er lavet af en piercer, der ikke går på kompromis med hygiejne, kvalitet eller præcision. Disse tre ting er vigtige for os, og er derfor noget, vi aldrig går på kompromis med.

Slutteligt bør det nævnes, at det ikke kun er det endelige resultat, der tæller hos os. Vi vægter det nemlig mindst lige så højt, at alle kunder føler, at de har fået en god og tryg oplevelse.

Mange års erfaring med piercinger i øret

Hos Sailor’s Ink kan vi bryste os af at have stor erfaring med at lave piercinger. Vi har et hold af piercere, der har arbejdet med faget i mange år. Det betyder selvfølgelig også, at de har lavet et væld af piercinger.

Derfor kan du også vide dig sikker på, at du vil få et resultat, du bliver glad for. Vores store erfaring sikrer nemlig, at vi ved, hvordan arbejdet skal gribes an, så resultat bliver perfekt.

Hvis du har planer om at få piercet dit øre, har du nu fundet stedet, hvor det skal gøres. Beslutter du dig for at få din piercing lavet hos os, er du ikke blot sikret et godt resultat, men også en god oplevelse.

Hvad koster en piercing i øret?

Det er svært at give et konkret svar på dette. Prisen på en piercing i øret afhænger nemlig af flere ting. Det afhænger både at typen af piercing, men også af dens placering.

Beslutter du dig for, at vi hos Sailor’s Ink skal stå for den, skal du dog ikke frygte at betale overpris. Vi ønsker nemlig ikke at være de dyreste, men derimod de bedste på markedet.

Her finder du os

Har du spørgsmål om piercing i øret heling? Ønsker du at få lavet en piercing i øret? Eller noget helt tredje?

Uanset hvad, så er du altid velkommen i en af vores butikker. Du finder os i både Esbjerg, Odense og Kolding, og i alle tre butikker kan vi hjælpe, hvis du vil have piercet dit øre.

Besøger du os i en af vores butikker, vil du blive budt velkommen af et smilende og hjælpsomt personale, der sikrer, at du får en både god og tryg oplevelse.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer