Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du har mange muligheder, hvis du ønsker at få lavet en piercing. Er det din første piercing, er det dog næppe en smiley piercing, der falder dig først ind.

Hvis du derimod har en eller flere andre piercinger, kan det ikke udelukkes, at det er en piercing, du overvejer at få lavet.

Såfremt du gør dig tanker om dette, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Blandt andet vil der være en del smiley piercing smerte, hvorfor du skal være indstillet på dette.

Hvad er en smiley piercing?

I dag findes der rigtig mange forskellige piercinger. Faktisk findes der så mange, at det kan være svært at finde hoved og hale i dem.

Ved du ikke, hvad en smiley piercing er, er du derfor næppe ene om det. En sådan piercing, der også er kendt som en ‘scrumper’, er en ring, der bæres i frenulum web på indersiden af læben.

Diameteren på ringen afhænger af, hvor tydelig din piercing skal være, når du smiler. I og med, at det er en piercing, der sidder på indersiden af overlæben, er det naturligvis ikke noget for alle.

Hvor lang er helingsperioden?

Når du får lavet en piercing, er det vigtigt at være opmærksom på, at der er en helingsperiode. Det er også tilfældet, hvis du beslutter dig for at få lavet en piercing smiley.

Faktisk er der her tale om en piercing, der har en længere helingsperiode, end mange andre har. Den vil nemlig have en helingsperiode på omtrent tre måneder i de fleste tilfælde.

Er det noget, der afskrækker dig, er det næppe en smiley piercing, der er det rette for dig. Har du intet problem med det, kan det naturligvis ikke udelukkes, at du vil blive glad for en sådan piercing.

Vi kan hjælpe med din smiley piercing

Har du besluttet dig for, at du vil have lavet en smiley piercing? I så fald er du havnet det rette sted. Her hos Sailor’s Ink er vi nemlig klar til at hjælpe.

Vi har stor erfaring med at lave piercinger, og har gennem tiden også lavet et hav af smiley piercinger. Det er selvfølgelig din garanti for, at du får et resultat, du kan være glad for.

Ydermere er det også værd at nævne, at vores priser er fornuftige. Derfor skal du ikke frygte, at vi har en smiley piercing pris, der er den højeste på markedet.

Går ikke på kompromis med hygiejne

Hos Sailor’s Ink er der flere forskellige ting, som vi nægter at gå på kompromis med. Vi er nemlig ikke villige til at gå på kompromis med hverken hygiejne, kvalitet eller præcision.

Du kan derfor også vide dig sikker på, at det ikke kun er resultatet, der tæller her hos Sailor’s Ink. Vi vægter det nemlig også meget højt, at du får en god og tryg oplevelse.

Betyder det også noget for dig, at det ikke blot er slutresultatet, men også den gode og trygge oplevelse, der er i fokus, så bør du ikke tøve med at kontakte os.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer