Sailors Ink logo

Romertal tattoo

Der er naturligvis en række tatoveringer, der er mere populære end andre. Blandt andet er det meget populært at få lavet en tatovering af romertal. Der kan være mange grunde til, hvorfor man beslutter sig for dette, hvilket netop er årsagen til den store popularitet.

Går du selv med overvejelser om at få lavet en sådan tatovering, har du sandsynligvis din helt egen grund til det. Det kan f.eks. være, at du gerne vil markere det årstal, hvor du er blevet født. Det kan også være, at du vil bære den dato, hvor du mistede et kært familiemedlem.

Er en meget udbredt tatovering

Du bør ikke være i tvivl om, at det er en meget udbredt tatovering. Derfor er der også en god chance for, at du kender nogen, der har fået lavet en sådan tatovering. At det er populært at få romertal tatoveret, skal dog ikke afholde dig fra det, hvis du har et ønske om det.

Har du et ønske om at få lavet en romertal tattoo, skal du vide, at der er mange muligheder. Naturligvis skal man følge det romerske talsystem, men udseendet af tatovering har du frihed over. Derfor er det en god idé, at du overvejer nøje, hvad dine ønsker til dette er.

Kan bruges til at markere mange forskellige ting

En romertal tatovering bliver som regel brugt til at markere en bestemt dato eller årstal. F.eks. er der mange, der vælger at få sin fødselsdato tatoveret. Andre beslutter sig for at bruge tatoveringen til at markere den dato, hvor de mistede et familiemedlem eller en ven med stor betydning.

Der er et væld af muligheder i denne forbindelse. Derfor er det også helt op til dig selv at beslutte dig for, hvordan du vil bruge denne tatovering. Hvis du gerne vil have en tatovering som et minde om en bestemt dato, er det naturligvis oplagt, at du beslutter dig for at få en romertal tattoo.

Er den første tatovering for mange

En anden årsag til, at tatovering af romertal er populære er, at de er relativt nemme og hurtige at lave. Derfor er der mange, der vælger at få en sådan tatovering som deres første tattoo. Det er nemlig de færreste, der har lyst til at springe direkte ud i et sleeve på underarmen, som deres første tatovering.

Overvejer du selv at få lavet en romertal tattoo som din første tatovering, går du næppe helt galt i byen. Det er dog vigtigt at vælge udseende af din nye tattoo med stor omhu. Ligeledes rådes du også til at vælge en dato, der rent faktisk har en vigtig betydning for dig og dit liv.

Vi laver gerne dine romertal tatovering

Hos Sailor’s Ink har vi stor erfaring med denne type tatoveringer. Gennem årene har vi lavet mange af dem, og derfor ved vi, hvordan det skal gøres. Beslutter du dig for at overlade opgaven til os, er du derfor sikker på at få et resultat, som du ikke kan være andet end tilfreds med.

Vores hold består af en række af de bedste artister i hele landet. Som kunde er det din garanti for, at du får et tilfredsstillende resultat. På samme tid vægter vi det meget højt, at du får en god oplevelse. Derfor gør vi, hvad vi kan for, at du altid føler dig tryg og godt tilpas.

I dag kan du finde os i Odense, Esbjerg og Kolding, hvor vi har vores forretning. Her er du naturligvis velkommen til at kigge forbi. Ønsker du at tale med os først, kan du ringe på tlf. 74 44 44 44 eller skrive på Facebook eller e-mail.

Hvor lang tid holder en tatovering?

En tatovering er permanent og holder hele livet. Dog kan den falme over tid på grund af sollys, hudens naturlige aldring og vedligeholdelse. For at...

Sailor's Ink Studie

Esbjerg

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Kolding

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Odense

Send os en besked Se studie