Sailors Ink logo

Skorpion tatovering

Rigtig mange beslutter sig for at få en tatovering af deres stjernetegn. Er det også noget, du har overvejet? Hvis ja, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig hos Sailor’s Ink. Vi har stor erfaring med at lave sådanne tatoveringer, og kan derfor også føre dine idéer og visioner ud i livet.

DRØMMER DU OM AT FÅ DIT STJERNETEGN TATOVERET?

Hvis du vil have en stjernetegnstatovering, giver det naturligvis mest mening at vælge dit eget stjernetegn. Er du Skorpion, skal du derfor finde et passende motiv til dette. I denne forbindelse er der faktisk mange muligheder, hvorfor du rådes til at vælge dit motiv med stor omhu.

Har du besluttet dig for at få lavet en Skorpion tatovering, skal du derfor ikke bare kaste dig hovedkulds ud i det. I stedet skal du finde ud af, hvordan din Skorpion stjernetegn tattoo skal se ud. Når du har gjort dette, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig i mål med den.

HVILKET MOTIV VIL DU HAVE TATOVERET?

Som angivet herover, er det vigtigt at finde ud af, hvilke motiv du vil have tatoveret. Naturligvis er det oplagt, at du får en skorpion tatoveret, men i denne sammenhæng er der mange muligheder. F.eks. skal du finde ud af, hvorvidt det skal være et simpelt eller mere detaljerigt motiv.

Naturligvis er der ikke noget, der er hverken rigtigt eller forkert i denne sammenhæng. Derfor skal du udelukkende fokusere på, hvad du selv har af ønsker til din Skorpion stjernetegn tatovering. Er du i tvivl om motivet, kan du med fordel søge inspiration på nettet.

HVORFOR SKAL JEG BLIVE TATOVERET HOS SAILOR’S INK?

Hos Sailor’s Ink har vi særligt tre områder, som vi fokuserer på. Når du som kunde besøger en af vores butikker, er du derfor sikret sikkerhed, tryghed og tillid. Det er altid dig, der er vores førsteprioritet, hvorfor du i vores forretninger altid kan forvente:

– En service, der er helt i top

– Et imødekommende og smilende personale

– En hygiejne i særklasse

– Et hold af de bedste tatovører i lande

– Svar på alle de spørgsmål, du måtte have

Dette er dog kun et udsnit af de ting, som vi lægger vægt på. For os er det nemlig ikke kun vigtigt, at du får et resultat, du bliver glad for. Det er mindst lige så vigtigt for os, at du får en god oplevelse. Derfor er vi også villige til at gå det ekstra skridt for, at du er glad og smilende under hele processen.

VÆLG MELLEM FASTE OG GÆSTEARTISTER

Når du bliver tatoveret hos Sailor’s Ink, kan du selv vælge, hvorvidt du vil tatoveres af en fast eller gæsteartist. Uanset hvad du beslutter dig for, er du garanteret at blive tatoveret af en af de bedste tatovører i landet. Derfor er du selvfølgelig sikker på at få et tilfredsstillende resultat.

Det er ikke altid, at vi har gæsteartister i vores butikker. Derimod er det kun noget, vi har i ny og næ. Ønsker du at få besked om dette, skal du følge med på de sociale medier. Det er nemlig her, at vi bringer information om, hvornår vi får besøg af andre dygtige artister i en af vores butikker.

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT GØRE DIN IDÉ TIL VIRKELIGHED?

Har du besluttet dig for, at det er tid til at gøre din idé til virkelighed? I så fald skal du ikke tøve med at kontakte os. Det kan du gøre ved at sende os en e-mail, sende en besked til os på Facebook eller ringe til os på tlf. 74 44 44 44. Du er også altid velkommen i en af vores tre butikker.

Hvor lang tid holder en tatovering?

En tatovering er permanent og holder hele livet. Dog kan den falme over tid på grund af sollys, hudens naturlige aldring og vedligeholdelse. For at...

Sailor's Ink Studie

Esbjerg

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Kolding

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Odense

Send os en besked Se studie