Sailors Ink logo

Stjernetegn Tattoo

Har du besluttet dig for, at du vil have lavet en tatovering? Hvis ja, så er der også en god chance for, at du har besluttet dig for et motiv. Det er dog ikke altid, at du har et helt klart billede af, hvordan den skal se ud. Har du ikke det, så vil vi naturligvis gerne hjælpe med at designe den.

Hvis du ønsker at få lavet en tatovering inspireret af dit stjernetegn, er der mange muligheder. Derfor skal du naturligvis ikke føle dig tvunget til at vælge et eksisterende motiv, hvis du ikke ønsker det. Omvendt kan du sandsynligvis godt finde et design, der matcher dine ønsker.

Tatovering af stjernetegn er populære

Det har altid været populært at få lavet tatovering af stjernetegn. Det kan der være flere grunde til, men for de fleste handler det om, at det er en del af deres identitet. Derfor beslutter de sig for, at de gerne vil have en tatovering, der er inspireret af dette.

I takt med den stigende popularitet, er der naturligvis også opstået flere måder at gribe det an på. Det betyder, at man kan finde rigtig mange tatoveringer af stjernetegn, der adskiller sig fra hinanden. Derfor er du bestemt ikke tvunget til blot at få stjernetegnet tatoveret.

Går du med tankerne om at få lavet en stjernetegn tattoo, anbefales det derfor at overveje, hvordan den konkret skal se ud. Er du i tvivl om, hvilket stjernetegn du har, så finder du en oversigt herunder:

– Vædderen (21. marts – 19. april)

Tyren (20. april – 21. maj)

Tvillingerne (22. maj – 21. juni)

Krebsen (22. juni – 22. juli)

Løven (23. juli – 22. august)

Jomfruen (23. august – 22. september)

Vægten    (23. september – 22. oktober)

Skorpionen (23. oktober – 22. november)

– Skytten    (23. november – 21. december)

Stenbukken (22 december – 20 januar)

Vandmanden (21. januar – 18. februar)

Fiskene (19. februar – 20. marts)

Der er mange muligheder ved stjernetegn tatoveringer

Hvis du har besluttet dig for, at din første eller næste tatovering skal være inspireret af dit stjernetegn, er dine muligheder mange. Derfor skal du naturligvis ikke være i tvivl om, hvorvidt du kan finde frem til et motiv, som harmonerer med dine ønsker.

Mange ender med at vælge et simpelt motiv, mens andre ønsker noget mere avanceret. Derfor skal du selvfølgelig blot fokusere på, hvad du ønsker. Her er det vigtigt at huske, at der ikke er noget, der er rigtigt eller forkert. Det betyder, at det blot handler om at finde ud af, hvad du har af ønsker.

Da det ikke er nemt at få fjernet en tattoo igen, er det vigtigt at have gjort klar, hvad du ønsker at få tatoveret. Det er også meget vigtigt, at du har overvejet det nøje. I de fleste tilfælde ender det nemlig med at være en udsmykning, som du skal have med dig resten af livet.

Skal vi gøre din idé til virkelighed?

Er du klar til at gøre din idé til virkelighed, så hjælper vi dig naturligvis gerne Sailor’s Ink. Vi har stor erfaring med at lave denne type tatovering, hvorfor vi naturligvis også vil kunne hjælpe dig med at lave den tatovering, som du har gjort dig tanker om.

Da vi har butikker i både Kolding, Odense og Esbjerg, er der også en god chance for, at vi har en butik nær dig. Her er du naturligvis altid velkommen til at kigge forbi, hvis du vil have en snak om din næste tatovering.

Hvis du derimod allerede er indstillet på at få lavet en tatovering, er du også velkommen til at bestille en tid i en af vores butikker. Det kan du naturligvis nemt gøre her på vores hjemmeside, men du skal også være velkommen til at ringe til os.

Fisk Stjernetegn Tattoo

Fisk Stjernetegn Tattoo

Hvis du har et ønske om at få lavet en tatovering, der har relation til dit stjernetegn, er du havnet det rette sted. Her hos Sailor’s Ink står vi...

Løven Stjernetegn Tattoo

Løven Stjernetegn Tattoo

Går du med tanker om at få tatoveret dit stjernetegn? I så fald hjælper vi gerne hos Sailor’s Ink. Det er selvfølgelig også tilfældet, hvis dit...

Skorpion tatovering

Skorpion tatovering

Rigtig mange beslutter sig for at få en tatovering af deres stjernetegn. Er det også noget, du har overvejet? Hvis ja, så vil vi rigtig gerne hjælpe...

Jomfru Stjernetegn Tattoo

Jomfru Stjernetegn Tattoo

Har du gjort dig tanker om at få lavet en tatovering, der er inspireret af dit stjernetegn? I så fald er du ikke alene om dette. Tværtimod er det...

Tvilling stjernetegn tattoo

Tvilling stjernetegn tattoo

Har du besluttet, at du vil have en tatovering relateret til dit stjernetegn? I så fald er der mange ting, der bør tages op til overvejelse. Derfor...

Vandmand Stjernetegn Tattoo

Vandmand Stjernetegn Tattoo

Går du med tanker om at få lavet en tatovering af dit stjernetegn? Og vil du gerne have hjælp til at føre disse tanker ud i livet. Hvis ja, så er vi...

Sailor's Ink Studie

Esbjerg

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Kolding

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Odense

Send os en besked Se studie