Sailors Ink logo

Anime & cartoon tattoo

Motiver med baggrund i tegnefilm og tegneserier udgør nogle enormt gode tatoveringer. Dette er til dels på grund af disse udtryksformer har fokus på et solidt linework. En fed streg får en karakter til at stå frem.

Farverne er ligeledes typisk solide og gode, mens motiverne både er ikoniske og let genkendelige.

Hvordan vælger jeg min næste cartoon/anime tattoo

Når du skal vælge en tattoo artist tid din næste cartoon eller anime tattoo kan det være en fordel at forholde dig til deres portefølje. For enhver artist har sin egen stil og yndlingsmotiver. Når man genskaber disse meget genkendelige designs, kan erfaring have stor indflydelse på resultatet.

Hvis du eksempelvis vil have en moderne Homer Simpson tatoveret, kunne det være fordelagtigt, at din artist ikke har specialiseret sig i at tegne Homer Simpson fra 1989. Og hvis din tattoo artist har tegnet dit motiv mange gange før vil det være lettere at skabe en fed variation til dig.

Forskellen på cartoon og anime tattoo

Forskellen på de to stilarter er ikke særligt stor, når man sammenligner med andre stilarter. Cartoon tatoveringerne har dog baggrund i vestenlig tegneserier, mens anime tager udgangspunkt i manga.

Den vestenlige tegneseriefigur-stil er karikeret og todimensionel. Store øjne er et varemærke i Disney og dermed også i mange andre tegneserier i vesten. DC og Marvel har lidt deres egen stil, men stadig er den todimensionelle natur stadig gennemgående.

I manga er karaktererne typisk en anelse mere afrunde og menneskelige i deres from og udtryk, mens de store øjne igen er et fællestræk for mange anime-karakterer også.

Anime Tattoo

Anime har stor appel for mange til dels for deres designs men især også gennem deres storytelling.

Du kender måske Pokémon, Dragonball, Naruto, One Punch Man, Death Note, Fullmetal Alchemist, Attack on Titan, Princess Mononoke eller Totoro. Også måske har du endog et særligt forhold til én af disse eller en helt anden Animeserie.

I dette tilfælde kunne du overveje at få dette design tatoveret, for anime har skidegode motiver til tattoo.

Anime er så gode motiver, fordi stilarten kommer af en kunstart, der har fokus på et solidt linework, manga.

Kombination af stilarter i Cartoon og Anime tattoo

Jovist er stilarten Cartoon eller Anime allerede, men du kan sagtens kombinere denne stilart med andre stilarter inden for tattoo.

Kombinerer du Cartoon med Watercolor, kan du skabe nogle enormt fede motiver med nogle vilde effekter.

Du kunne kombinere din yndlingstegneserirefigur med Hyperrealisme og skabe den ’virkelige’ version af motivet – hvem ville ikke falde for et hyperrealistisk portræt af Princess Mononoke.

Neo Traditionalism er en fantastisk god genre at kombinere med din Cartoon / Anime Tattoo, da den virkeligt bringer essensen ud af et portræt-agtigt billede.

Nogle motiver vil tilmed gå rigtig godt med Old School Tattoo. En klassisk Mikey Mouse har farveskemaet til at gå med Old School og hvis din tatovør har evnerne med stregerne, vil I kunne skabe et superfedt design.