Sailors Ink logo

Blomster Tattoo

En Blomster Tattoo kan udgøre en smuk udsmykning til din krop og den kan gå i kombination med en lang række andre stilarter.

Floral kan udgøre nogle særligt feminine tatoveringer, men grundet blomsternes symbolik, kan en blomster tattoo betyder nærmest hvad som helst.

Floral kan inkorporere alt det botaniske – blomster, blade og frugter.

Stilelementer i Blomster Tattoo

Floral Tattoo kombinerer nemt med en lang række andre stilarter. Black and Grey er særligt populær inden for Floral Tattoo, da stilarten giver et raffineret udtryk, den gør tatoveringen let at aflæse og det gør også, tatoveringen holder sig godt i lang tid. 

Dotwork kan give et særligt udtryk til din tatovering, som du ikke vil kunne finde andetsteds. Dotwork florals er stilede, benytter negative spacing til at skabe detaljer og kombinerer med Floral til at skabe nogle fabelagtige tatoveringer.

Geometrisk er også en særligt fedt stilart at kombinere med Florals. Stilarten egner sig særligt godt til at kombinere med Florals, da blomster gerne er relativt symmetriske som udgangspunkt og at omdanne dem til total symmetri giver god mening. 

Enkelte blomster passer rigtig godt til Fineline Tattoo, da de har et enkelt udtryk og en enkelt linje kan frembringe deres form. Fineline repræsenterer tilmed samme skrøbelighed, det fine og elegante på samme måde som blomsten. 

Mandala benytter ofte lotusblomsten i deres design. Derfor er det oplagt at kombinere din lotusblomsttatovering med mandala-stilarten – eller mandala-stilarten med en lotusblomst.

Inden for japansk tatovering / Irezumi er der to blomster, der har meget stor betydning. Disse er hhv. bonderosen og kirsebærblomsterne (sakura). Det vil derfor være oplagt at kombinere en floral tatovering af disse to blomster med stilarten Irezumi.

Watercolor giver dig et hav af muligheder og heriblandt muligheden for at kombinere med Floral Tattoo.

Symbolik i Blomster Tattoo

Enhver blomst har sin egen symbolik og visse blomster har forskellige symbolikker afhængig af, hvilken kultur, de er repræsenteret i. Dertil er der ofte forskellig symbolik afhængigt af, hvilken farve blomsten har.

Her følger en lille liste over nogle af de mest velkendte blomster og deres symbolik.

 • Rose: Kærlighed, romantik – men hver farve har også hver sin betydning
 • Laurbær: Ambition, succes og berømmelse
 • Lotusblomsten: Renhed, oplysning, genfødsel (buddhisme og hinduisme) og fortabelse
 • Kirsebærblomst (Sakura): God uddannelse, feminin skønhed (Kina) og meget mere (Japan)
 • Krysantemum: Optimisme, glæde, sympati og et langt liv
 • Lilje: Renhed, fertilitet og kærlighed mellem kvinder
 • Magnolie: Vedholdenhed og kærlighed til naturen
 • Orkide: Raffineret skønhed
 • Marguerit: Tålmodighed
 • Oliven: Fred
 • Kamelia: Kærlighed 

Blomster har næsten alle en symbolik og betydning og mange blomster har indtil flere – særligt hvis de findes i flere farver. Hvis du vil have en Floral Tattoo til at stå som symbol eller minde for noget, vil det altid være muligt at finde en blomster-symbolik, der passer til.

FLORAL TATTOO STILARTER HOS SAILORS INK

Hos Sailors Ink tilbyder vi en bred vifte af smukke blomster tatoveringer, der hylder naturens skønhed. Uanset om du ønsker en smuk fødselsblomst tatovering, en tattoo med sommerfugle og blomster, eller en måneds blomst tattoo, kan vores dygtige tatovører bringe dine ideer til live.

En solsikke tatovering symboliserer lykke og optimisme, mens en tatovering med en rose ofte repræsenterer kærlighed og skønhed. For dem, der elsker kombinationen af naturens elementer, kan en tattoo med blomster og sommerfugle skabe et betagende kunstværk på huden. En påskelilje tattoo er perfekt til dem, der ønsker at symbolisere nyt begyndelse og forårens glæde.

Vores professionelle tatovører arbejder tæt sammen med dig for at skabe unikke designs, der passer til din personlige stil. Kom forbi Sailors Ink og lad os hjælpe dig med at udtrykke dig selv gennem smukke blomster tatoveringer.