Sailors Ink logo

Tatoverings priser

Esbjerg

Tatovør Pr. Dagssession
Andi 7.000kr
Sebastian 6.500kr
Artem 5.000kr
Dante 4.500kr
Angela 4.500kr
Marta 3.500kr
Maya 3.000kr
Emil 2.500kr
Robert 2.000kr

 

Kolding

Tatovør Pr. Dagssession
Andi 7.000kr
Bogdan 6.500kr
Rikke 6.000kr
Joakim 5.500kr
Emma 3.500kr
Malthe 3.000kr

 

Odense

Tatovør Pr. Dagssession
Pawel 6.500kr
Felipe 6.500kr
Alexa 5.000kr
Biv 4.500kr
Svitlana 4.500kr
Matilde 3.500kr
Sissel 2.500kr

Bookning & Reservations­gebyr

Der skal betales et reservationsgebyr ved bookning af tid. Dette vil typisk ligge på omkring 500,- men det kan variere alt efter tatoveringens størrelse. Reservationsgebyret bliver trukket fra det beløb som din tatovering kommer til at koste.

Når de er overført, må du meget gerne sende en kvittering på overførelsen. Når vi har modtaget det hele, bliver tiden booket til dig og du vil modtage en besked med bekræftelse!
Ved booking af en tid godkender du følgende betingelser:

  • Man SKAL være fyldt 18 år for at blive tatoveret
  • Børn og personer under 18 år må ikke opholde sig i butikken (undtagelse for piercingkunder)
  • Man skal komme alene til sin tid, medmindre andet bliver aftalt
  • Oplyst prisen stadig kan variere afhængig af ændringer i designet, detaljer og størrelsen. Forslag på prisen er aldrig bindende.
  • Reservationsgebyret er bindende. Det vil sige, at du ikke kan få dit det retur, hvis du aflyser eller udebliver fra din tid.

Ved en aflysning op til 48 timer inden aftale kan reservationsgebyret rykkes til en ny aftale.
Ved en aflysning senere end 48 timer inden aftale, uanset årsag, kan reservationsgebyret ikke rykkes.

Vi er dog fleksible, og vil altid gøre vores bedste for at finde en løsning hvis du får behov for at rykke din tid! Kontakt os da hurtigst muligt, så vi sammen kan finde en ny tid som passer dig og din kalender. Vi tager imod betaling via Mobilepay eller kontanter

Ved planlægningskonsultationer ved artister, bookes der en session på en time, hvor du sammen med artisten, snakker og aftaler hvordan dit drømmeprojekt skal udformes, for nøjagtigt at imødekomme dine ønsker og behov! Der vil her blive opkrævet et konsultationsgebyr på 500,-.

Tattoo priser

Hvad koster en tatovering ?

Prisen vil blive fastlagt på grundlag af design, og ikke af hvor mange timer det tager. Det kan være svært at give en pris på en tatovering, hvis vi ikke kender de afgørende faktorer. Størrelse og detalje-grad på designet er afgørende. En stor tatovering med mange detaljer er ækvivalent med en højere pris!

Sørg derfor såvidt muligt, at inkludere ca. størrelse, placering og stilart i din henvendelse til os. Det bedste ville klart være at have et referencebillede/billeder.

Til store designs afsætter vi en hel dag ved en af vores artister. Det som vi kalder for dagssession, en dagssession er typisk fra kl. 10-18 inklusiv pauser og designforberedelse.

Nogle gange vil det tage kortere tid, hvilket vil resultere i at man ikke har yderligere tid til gode eller skal have penge retur for dette.

En dagssession ligger fra 1500-7000,- alt efter hvilken artist som passer til dit projekt eller ønske. Sessionerne kan i nogle tilfælde også være lavere end dette, hvis der f.eks. er tale om en afbudstid eller et tilbud på et design fra en artist.

Hvad har betydning for tatoveringens pris?

Hvis du har et ønske om at blive tatoveret, er det helt naturligt at ville have kendskab til prisen på forhånd. Faktum er dog, at der ikke kan gives en fast pris på en tatovering. Der er nemlig betydelige forskelle på tatoveringerne, som har stor indflydelse på prisen.

Er det første gang du skal tatoveres, er det ikke sikkert, at du har kendskab til disse ting. Hvis du ønsker at vide mere om det, er du heldigvis landet på den rette side. Herunder får du nemlig mulighed for at læse mere om, hvad der har indflydelse på tatoveringens pris.

Tatovering pris
Tatovørens færdigheder og erfaring

Der er rigtig mange ting, der spiller ind, når du får prisen på en tatovering. Netop derfor er det ikke muligt at give et konkret svar på prisen. F.eks. er der stor forskel på, hvad hver enkelt tatovør opkræver, da der er forskel på deres færdigheder, erfaring og omdømme.

Ønsker du at blive tatoveret af en tatovør, der har mange års erfaring, vil det derfor være dyrere. Hvis du gerne ser, at prisen bliver presset godt i bund, kan du vælge en mindre erfaren tatovør. Om du har lyst til at gøre dette, er selvfølgelig helt op til dig selv.

I de fleste tilfælde er der tale om en timepris, men i nogle tilfælde bliver der givet en fast pris på hele arbejdet. Timeprisen får du naturligvis kendskab til på forhånd, hvis der er tale om en timepris. Det samme er tilfældet, hvis der bliver arbejdet ud fra en fast pris.

Under alle omstændigheder er det meget normalt, at en mere erfaren tatovør koster mere. I denne forbindelse er der stor forskel på, hvad folk prioriterer højest. F.eks. er der mange, der ikke har problemer med at betale en højere pris for en mere erfaren tatovør.

Design og kompleksitet

Du er næppe i tvivl om, at der er stor forskel på tatoveringer. Derfor er der også stor forskel på, hvor vanskelige de er at lave. Er der tale om en meget kompleks tatovering med flere indviklede detaljer, vil det tage længere tid at udføre arbejde.

Hvis der tilmed også er tale om en stor tatovering, er det ikke utænkeligt, at man er nødt til at sprede arbejdet ud over flere sessioner. Når en tatovering er svær og tidskrævende at lave, er det helt naturligt, at det får betydning for prisen. Forvent derfor, at en kompleks tatovering vil være dyrere at få lavet.

Beslutter du dig for at få lavet en eller flere akvareltatoveringer, vil dette koste mere end en teksttatovering. Det skyldes, at det kræver en større erfaring at lave en sådan tatovering. Samtidig er der også behov for både teknik og flere farver at udføre tatoveringen.

Derfor kommer det også helt automatisk til at koste dig mere at få lavet en sådan tatovering. Når en tatovering er svær at lave, vil det tage længere tid. Derfor vil det i sidste ende også få betydning for, hvad du skal betale, når du har fået lavet din tatovering.

Unikt design

Det er ikke alle, der beslutter sig for at få lavet et unikt design. Hvis der er tale om et design, som tatovøren i forvejen har en stencil af, vil den hurtigere kunne laves. Derfor vil der også være penge at spare, hvis man ikke kræver et unikt design.

Hvis du derimod ønsker, at din tatovør skal stå for at udtænke og udarbejde et originalt design, er det en anden sag. Det vil især være tilfældet, hvis du ikke har de store input selv. Her kræver det nemlig, at tatovøren kan skabe et design, der rammer plet.

I de fleste tilfælde vil der være revisioner og ændringer, inden designet kommer helt på plads. Det tager selvfølgelig tid, og har derfor også betydning for prisen. Stiller du høje krav til designet, og ønsker at det skal være meget detaljeret, bliver det derfor dyrere for dig.

Selvom det koster, hvis man vil have en unik tatovering, kan det naturligvis kun anbefales. Dermed er man sikker på, at den får et udseende, som man bliver glad for. Ydermere vil de fleste også gerne sikre, at de er den eneste person, der har den pågældende tatovering.

Farver

Ikke alle er klar over, at antallet af farver også vil have betydning for prisen. Det vil det dog. Hvis du skal have lavet en tatovering med et større antal farver, skal du derfor forvente en højere pris. Det skyldes, at flere farver gør det mere omfattende at udføre tatoveringen.

Får du f.eks. lavet en akvareltatovering, der fylder cirka 10 cm, vil prisen være højere end på en sort tekst på samme område. Forvent derfor altid, at jo flere farver, der bruges til en tatovering, desto højere vil prisen være.

At det er dyrere at få udført en tatovering med farve, er ikke ensbetydende med, at du skal undlade det. Der findes en lang række designs, der ikke vil fungere, hvis de laves uden farve. Derfor vil det være bedre, at du accepterer, at prisen blot er højere.

Naturligvis er det værd at have med i sine overvejelser, når man skal udvælge sit design. Hvis man gerne vil holde prisen i bund på sine tatoveringer, bør man holde sig fra farver. Og faktisk er der mange, der foretrækker at få lavet sine tatoveringer i sort.

Placering på kroppen

Det er nærliggende at tro, at du skal betale det samme for en tatovering, uanset hvor på kroppen den placeres. Faktum er dog, at placeringen har en del at skulle sige i forhold til prisen. At flytte den til et andet sted på kroppen, kan derfor hæve eller sænke prisen.

Det er ikke unormalt, at der bliver opkrævet en merpris, hvis tatoveringen skal laves et særligt sted på kroppen. Dette kan der være flere årsager til, men det handler primært om, at nogle områder er mere besværlige at tatovere. Dermed kommer det også til at tage længere tid at blive færdig.

Hvis du skal have lavet en meget detaljeret tatovering på et udfordrende sted, skal du derfor være opmærksom på prisen. F.eks. er det ikke nemt at tatovere i nakken, på albuen eller fødderne. Hvis du vil tatoveres her, skal du derfor indstille dig på, at det kan få betydning for prisen.

Har du endnu ikke besluttet dig for, hvor din tatovering skal placeres, bør du derfor overveje at vælge et simpelt sted. Hvis du sørger for at gøre dette, vil det hjælpe dig med at holde prisen i bund. I sidste ende er det dog helt op til dig selv at træffe denne beslutning.

Størrelsen

Det siger næsten sig selv, at størrelsen også har stor betydning for, hvad din tatovering kommer til at koste. Hvis der er tale om en mindre tatovering, er den hurtigere at lave. Derfor vil det også være billigere for dig at få lavet denne tatovering.

Beslutter du dig derimod for at få lavet et stort motiv, vil prisen stige tilsvarende. Vil du f.eks. have en lille tatovering på dit håndled, kan det ofte laves for 800-1.000 kr. Hvis du derimod vil have en tatovering, der dækker det meste af ryggen, kan prisen sagtens havne på 30.000 kr. eller mere.

Hvis din tatovering er både stor og meget detaljeret, er det helt naturligt, at prisen er højere. Dette hænger sammen med, at det vil tage dig længere tid at få den lavet. Samtidig skal der også bruges flere materialer til tatoveringen, hvilket også har indflydelse på prisen.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at du bør gå på kompromis med størrelsen på din tatovering. Hvis du udelukkende gør det for at spare penge, er der en stor risiko for, at du ender med at fortryde det. Derfor er det naturligvis ikke værd at gøre dette.