Sailors Ink logo

Leder du efter en tatovør Billund? I så fald er Sailor’s Ink et rigtig godt bud. Vi er nemlig en af landets førende inden for tatovering. Besøger du en af vores butikker, vil du blive mødt af nogle af de dygtigste tatovører i hele Europa, som sidder klar til at hjælpe netop dig.

Desværre har vi ikke en butik i Billund, men vi har flere butikker i nærheden. Hos Sailor’s Ink har vi nemlig butikker i både Kolding, Esbjerg og Odense. Besøger du en af vores butikker, er du sikker på, at du vil blive mødt af et imødekommende og hjælpsomt personale.

Går ikke på kompromis

Hos Sailor’s Ink går vi ikke på kompromis. Det gør vi hverken med sikkerhed, tryghed eller resultatet. Alt dette skal medføre, at du som kunde får en tryg oplevelse, når vi hjælper med din tatovering.

Besøger du en af vores butikker, er du sikker på, at du får en god oplevelse. Fælles for alle vores butikker er, at du vil blive mødt af:

  • En service, der er helt i top
  • Et både smilende og hjælpsomt personale
  • Tatovører, der er blandt de bedste i Europa
  • En hygiejne, der ikke er gået på kompromis med

Både faste- og gæsteartister

I alle vores butikker har vi både faste- og gæsteartister. Derfor er der altid en tatovør, der står klar til at hjælpe med din tatovering. Samtidig er du sikker på, at du kan finde en tatovør, der har stor erfaring med den stilart, som du foretrækker.

Har du et ønske om at blive tatoveret af en af vores gæsteartister, skal du holde øje med de sociale medier. Her vil vi nemlig udsende opdateringer, når vi har nye gæsteartister på vej. Herefter vil du naturligvis have mulighed for at bestille en session hos ham eller hende.

Vi hjælper også med sparring

Ikke alle har en klar idé om, hvad de gerne vil have tatoveret, inden de dukker op hos en tatovør. Ved du ikke det, kan du roligt besøge en af vores butikker. Vi hjælper dig nemlig også rigtig gerne med sparring, hvis du har brug for dette.

Har du allerede besluttet dig for, hvad du vil have tatoveret, hvor den skal laves mv., er du naturligvis også velkommen. Hos Sailor’s Ink står vi derfor klar til at hjælpe, uanset hvor langt i processen, du er. Tøv derfor ikke med at kontakte os eller møde op i butikken.