Sailors Ink logo

Er du på jagt efter nogen, der kan hjælpe dig med at lave en tatovering Vejen? I så fald bør du ikke være i tvivl om, at du er landet på den rette side. Hos Sailor’s Ink vil vi nemlig rigtig gerne hjælpe dig med at få lavet den tattoo Vejen, du går og drømmer om.

Det er dog vigtigt, at du er klar over, at vi ikke har en tatovør Vejen. Vi har nemlig ikke en butik i byen. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan hjælpe dig. Vi har nemlig butikker i både Kolding, Esbjerg og Odense, hvor du til hver en tid er velkommen til at kigge forbi.

Vores kunder er i centrum

Vælger du at få lavet en tatovering hos Sailor’s Ink, er det dig, der er i centrum. Vi er nemlig en virksomhed, der er villige til at gå det ekstra skridt for vores kunder. Det gør vi, da vi vil være sikre på, at alle vores kunder får en god oplevelse fra start til slut.

Som følge af dette, kan du også være helt tryg, hvis du vælger at få en tattoo lavet hos os. Det er noget, der kun bliver bekræftet af, at vi har et stort hold af tatovører, der er blandt de bedste i landet. Derfor kan du være sikker på, at du får et resultat, som du bliver glad for.

Laver alle typer af tatoveringer

Hvad enten du har i sinde at få lavet en stor eller lille tatovering, er vi klar til at hjælpe dig. Det gør sig også gældende, uanset om det er en simpel eller kompleks tattoo. Derfor er der ikke ét projekt, vi ikke vil tage imod, da ingen projekter er hverken for store eller for små for os.

En af de klare fordele ved, at vi har et stort hold er, at vi har tatovører, der arbejder med alle stilarter. Det vil sige, at du kan være sikker på, at du kan få lavet en tatovering i den stilart, du ønsker. Igen er det gældende, hvad enten det er en stor eller lille tatovering.

Hjælper gerne med inspiration

Ikke alle ved, hvad de vil have tatoveret. Mange ved blot, at de gerne vil have lavet en tatovering. Hvis det er noget, du kan genkende, er Sailor’s Ink det rette sted for dig. Vi hjælper dig nemlig gerne med sparring og inspiration, så du kan blive klar til næste skridt.