Sailors Ink logo

Leder du efter en tatovør i Aalborg, der kan hjælpe med at udføre en tattoo Aalborg? I så fald vil vi rigtig gerne hjælpe. Hos Sailor’s Ink er du sikret at få udført en tatovering af høj kvalitet. Skal vi hjælpe med din Aalborg tattoo, er du dog nødt til at køre en lille tur.

Vi har nemlig ikke en forretning i Aalborg. Til gengæld er vi til stede i både Esbjerg, Kolding og Odense. I disse tre forretninger står vi altid klar til at hjælpe med at gøre din drøm til virkelighed. Tøv derfor ikke med at lægge vejen forbi, hvis du mener, at vi kan hjælpe dig.

 

Vi er blandt landets førende

Hos Sailor’s Ink kan vi bryste os af at være nogle af de førende inden for tatovering i hele Danmark. På vores hold har vi desuden nogle af de bedste tatovører i hele Europa. Fælles for dem alle er, at de sidder klar til at hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed.

Hvis du vælger os som din tatovør Aalborg, er du sikker på at kunne mærke kvalitet fra start til slut. Du kan forvente, at du bliver mødt af en service, der er helt i top. Selvfølgelig vil du også opleve, at det er dig som kunde, der er i centrum, hvis du vælger os som Aalborg tatovør.

Ydermere vil vi også gerne garantere, at du kommer til at forlade vores forretning med en tatovering, som du ikke kan være andet end glad for. Når vi laver tatoveringer, sker det altid ud fra vores kunders ønsker. Det vigtigste for os er nemlig, at du er glad og tilfreds med det endelige resultat.

Her hos Sailor’s Ink håber vi derfor, at vi kan få lov til at lave din næste tatovering. Vi tager imod opgaven med stor glæde, uanset om det er et stort eller småt projekt. Vi har altid gjort en dyd ud af, at intet projekt skal være for stort eller for småt til os.

Tryghed og tillid er afgørende for os

Hos Sailor’s Ink er der flere ting, som vi ikke ønsker at gå på kompromis med. Blandt andet er det vigtigt for os, at du føler både tillid, tryghed og sikkerhed fra start til slut. Når vi hjælper dig med en tatovering, er det afgørende for os, at du får en tryg oplevelse.

Derfor går vi også meget op i, at du følger dig godt behandlet gennem hele processen. For at sikre, at det er tilfældet, yder vi ikke blot høj service, men rådgiver også altid så meget vi kan. Når du besøger en af vores forretninger, vil du altid kunne forvente at blive mødt af:

  • Service, der er helt i top
  • Personale, der er både hjælpsomt og imødekommende
  • Tatovører, der er blandt de bedste i hele Europa
  • Hygiejne, der ikke er gået på kompromis med

Som følge af dette, vil du altid være sikker på, at du hele vejen igennem kan føle dig tryg, hvsi du lader os hjælpe med din næste tatovering. Det er naturligvis gældende, uanset om du beslutter dig for at besøge os i vores forretning i Esbjerg, Odense eller Kolding.

Det er meget vigtigt for os at slå fast, at vi ikke er en stor virksomhed. Derimod ser vi os selv om en virksomhed, der altid gør, hvad vi kan, for at yde den bedste service og levere det bedste resultat. Af samme grund stræber vi ikke efter at være størst, men efter at være bedst.

Vi får ofte besøg af gæsteartister

Når du besøger os i en af vores forretninger, kan du naturligvis tatoveret af en af vores dygtige tatovører. I alle tre forretninger har vi et hold af faste, professionelle tatovører. Fælles for dem alle er, at de kan bryste sig af at have et meget højt niveau.

Derudover har vi i nogle perioder også mulighed for at tilbyde, at du kan blive tatoveret af internationale gæsteartister. Såfremt du skulle have et ønske om dette, er det noget, du kan holde dig opdateret omkring på vores sociale medier.

Uanset hvilken af vores forretninger, du beslutter dig for at besøge, er du sikker på god stemning under hele din session. Dette gør sig også gældende, uanset om du beslutter dig for at vælge en af vores faste tatovører eller en gæsteartist, vi har inviteret til Danmark.

I alle tilfælde vil vi sørge for, at der er fri drikkelse. Samtidig tilbyder vi også, at du enten kan se fjernsyn eller lytte til musik, mens du bliver tatoveret. Er du typen, der har det bedre med at snakke imens, er det intet problem. Det har vi nemlig heller ikke noget imod.

Har du brug for inspiration?

Der er mange, der har en stor drøm om at få en tatovering. Til trods for, at det fylder meget for mange, er det ikke alle der ved, hvordan den skal se ud. At man ikke ved, hvad den skal forestille, er dog ikke ensbetydende med, at man skal droppe drømmen om en tatovering.

Derimod skal man blot tage sig god tid til at finde ud af det. Det er især tilfældet, hvis det er den første tatovering. Det er nemlig en meget stor beslutning, når man skal finde ud af, hvad man vil have tatoveret. Brug derfor gerne tid på at overveje det meget nøje.

Under alle omstændigheder gør vores tatovører naturligvis deres bedste for at rådgive dig fra start til slut. De hjælper også med at udarbejde et udkast til din tatovering. Dermed kan du se din vision på papir, inden du beslutter dig for at få den tatoveret på din hud.

Vi hjælper gerne med inspiration

Hvis du har et ønske om at få lavet en tattoo, vil du til hver en tid være velkommen til at besøge os i en af vores butikker. Her vil du blive mødt af tatovører med stor erfaring, som gennem tiden har stået bag en lang række designs. Derfor kan de hjælpe dig godt på vej.

Vores hold af tatovører kan bryste sig af at have erfaring med alt fra helt simple tatoveringer med tekst til mere komplekse værker. Det er din sikkerhed for, at vi også kan hjælpe med at bringe din vision til virkelighed, så du kan få lavet den tatovering, du drømmer om.

Vi står derfor altid klar til at hjælpe dig med at få lavet den tattoo, du går og drømmer om. Hvis du endnu ikke ved, hvordan den skal se ud, er du også velkommen til at få hjælp til at designe den. Uanset hvor langt i processen du er, så ser vi frem til at møde dig i en af vores butikker.