Sailors Ink logo

Har du gjort dig tanker om en tatovering, du ønsker at gøre til virkelighed hos en tatovør Fredericia? I så fald er du landet det helt rette sted. Vi vil nemlig rigtig gerne hjælpe dig med dette hos Sailors Ink. Desværre kan det dog ikke lade sig gøre i Fredericia.

Skal vi hjælpe dig med at gøre din nye tattoo Fredericia til virkelighed, er du nødt til at drage ud på en lille køretur. Vi har nemlig ingen forretning i Fredericia, men du kan dog besøge os i både Kolding, Odense og Esbjerg, hvor vi har butikker.

Alle tre steder står vi klar til at hjælpe dig med din tatovering, uanset om det er et større eller mindre projekt. Fælles for alle vores tatovører er, at de har kvalitet for øje, når de arbejder. Du er derfor sikker på, at du vil få et resultat, som du bliver rigtig glad for, hvis du vælger Sailors Ink.

Lyder det som det rette for dig, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 74 44 44 44 eller via Facebook. Uanset hvilken type tatovering, der er tale om, er vi mere end villige til at omdanne dine tanker til blæk.

Bliv tatoveret af en af Europas dygtigste tatovører

Beslutter du dig for at tage turen fra Fredericia til en af vores tre butikker, er du sikker på, at du er i gode hænder. Det vil nemlig være en af Europas dygtigste tatovører, der kommer til at stå for at tatovere dig. Derfor er du sikker på, at du bliver tilfreds med det endelige resultat.

I hver af vores butikker er der ansat en række tatovører. Derfor er vi sikre på, at vi kan matche dig med en tatovør, der kan mestre den stilart, du ønsker til fulde. Netop derfor står vi klar til at hjælpe med din tatovering, uanset dens omfang.

Når du besøger en af vores butikker, gør vi selvfølgelig alt for, at du får den bedst mulige oplevelse. Vi gør derfor vores bedste for, at du føler, at du er i gode hænder, at du får en tattoo, der ser ud, som du havde tænkt, at den skulle, og at du får en rigtig god oplevelse.

Er du ikke villig til at lade hvem som helst om at tatovere dig, så tøv ikke med at kontakte Sailors Ink. Hos os er du sikker på, at din tatovør har stor erfaring og et væld af tatoveringer i porteføljen.

Vi går ikke på kompromis hos Sailors Ink

Har du besluttet, at Sailors Ink skal have æren af at lave din tatovering, er du ikke kun sikret, at arbejdet udføres af en dygtig tatovør. Du er også garanteret, at processen foregår i en forretning, hvor vi ikke går på kompromis med hverken sikkerhed, tryghed eller tillid.

For os er det en stor ting, at du vælger at lade os hjælpe dig med din tatovering. Derfor er det også meget vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas gennem hele processen. Når du er færdig, skal du kunne se tilbage på processen med fuld tilfredshed, uanset størrelsen og omfanget af projektet.

Tager du turen fra Fredericia til en af vores butikker, vil vi derfor gøre alt for, at du får den bedst mulige oplevelse. Når du dukker op i butikken, vil du derfor blive mødt af et smilende og imødekommende personale, hvis fornemmeste opgave er at yde en service, der er i top.

Når du bliver tatoveret, sørger vi selvfølgelig for, at du får noget at drikke, og at du har adgang til musik, fjernsyn mv. Med andre ord, gør vi, hvad vi kan, for at gøre oplevelsen behagelig for dig.