Sailors Ink logo

Leder du efter en tatovør Holstebro? I så fald behøver du ikke at lede længere. Hos Sailor’s Ink finder du nemlig nogle af de dygtigste tatovører i hele landet. Derfor finder du selvfølgelig også en tatovør, du trygt kan overlade arbejdet med din tattoo Holstebro til.

Desværre har vi dog ikke en butik i Holstebro. Til trods for dette, hjælper vi alligevel gerne med en tatovering Holstebro. Vi har nemlig butikker flere andre steder i landet, hvor du til hver en tid er velkommen. Vi har butikker i både Esbjerg, Odense og Kolding.

Du er i centrum

Får du lavet en Holstebro tattoo hos Sailor’s Ink, kan du ikke blot forvente en service, der er i top. Du kan naturligvis også forvente, at det er dig som kunde, der er i centrum fra start til slut. Vi sørger nemlig for en tryg oplevelse med et tilfredsstillende resultat til følge.

Uanset hvad du har gjort dig tanker om, bør du derfor vælge Sailor’s Ink som din Holstebro tatovør. Gør du det, skal du ikke være i tvivl om, at du får et resultat, du kommer til at elske. Samtidig er du sikret, at din oplevelse vil være god fra start til slut.

Ikke en stor virksomhed

Hos Sailor’s Ink har vi ikke en målsætning om at være en stor virksomhed. Vores vigtigste fokus er at være en virksomhed, der gør alt, hvad vi kan for, at vores kunder for en god oplevelse. Det betyder, at vi vægter service og personlig betjening højt i alle vores butikker.

Dukker du op i en af vores butikker, kan du derfor forventer en service, der er i top. Hertil kan du vide dig sikker på, at du finder nogle af landets dygtigste tatovører. Lige så snart du træder ind i butikken, vil du desuden blive mødt af et smilende og imødekommende personale.

Stort hold af dygtige tatovører

Beslutter du dig for at få lavet din tatovering hos Sailor’s Ink, kan du frit vælge blandt vores mange tatovører. Vores hold er både bredt og alsidigt, hvorfor vi kan hjælpe med enhver tatovering, uanset den ønskede stilart, placering m.m.

Sommetider får vi også besøg af dygtige gæsteartister. Disse er artister er blandt de bedste i verden, hvorfor tiderne hurtigt bookes. Ønsker du at blive tatoveret af en af vores gæsteartister, skal du holde øje med vores sociale medier, hvor det bliver annonceret, når vi får besøg.