Sailors Ink logo

Leder du efter en tatovør Ikast? Hvis ja, så behøver du ikke at lede længere. Hos Sailor’s Ink finder du nemlig nogle af de dygtigste tatovører i Danmark. Fælles for dem alle er, at de står klar til at hjælpe med at realisere netop din Ikast tattoo.

Du skal dog vide, at vi ikke har en butik i Ikast. Det ændrer dog ikke på, at vi gerne hjælper dig med din tattoo Ikast. Vi har nemlig butikker flere andre steder i landet, hvor vi står klar til at hjælp. Du finder os i både Odense, Kolding og Esbjerg.

Går ikke på kompromis

Hos Sailor’s Ink går vi ikke på kompromis. Det er vigtigt for os, at du er tryg fra start til slut. Derfor er sikkerhed, tryghed og tillid nøgleord for os. Når du bliver tatoveret for os, gør vi alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse.

Når du besøger en af vores butikker, er du derfor sikret, at du vil få en service, der er i top. Hertil vil du også blive mødt af et imødekommende personale samt et hold af tatovører, der er blandt de dygtigste i Europa – og de er alle klar til at hjælpe med netop din tatovering Ikast.

Ofte besøg af gæsteartister

Vi har naturligvis et stort hold af tatovører hos Sailor’s Ink. Alligevel er det dog ikke altid, at det kun er vores faste tatovører, du finder i vores butikker. Sommetider får vi nemlig besøg af nogle af verdens bedste tatovører, som du selvfølgelig kan blive tatoveret af.

Har du et ønske om at blive tatoveret af en af disse tatovører, skal du blot holde øje med vores sociale medier. Her vil vi nemlig holde dig opdateret. Desuden vil du også kunne booke tid hos den eller de artister, der er på vej til vores butikker.

Vi hjælper dig fra start til slut

Uanset hvor du befinder dig i din proces, er du velkommen til at kigge forbi. Har du brug for lidt inspiration til din tatovering, hjælper vi nemlig gerne med dette. Vores tatovører har mange års erfaring, og kommer gerne med input til din tatovering.

Har du allerede besluttet dig for motiv, placering, størrelse mv., er du naturligvis også velkommen. Her vil vi nemlig sørge for at sætte dig sammen med den tatovør, der har de bedste forudsætninger for at skabe et resultat, du kan være glad for.