Sailors Ink logo

Har du en drøm om at få lavet en flot og veludført tattoo Jelling? Hvis ja, så er du landet det helt rette sted. Her hos Sailor’s Ink har vi nemlig nogle af de bedste tatovører i Danmark. Fælles for dem alle er, at de står klar til at hjælpe med din Jelling tattoo.

Desværre kan vi dog ikke tilbyde at lave din nye tatovering i Jelling. Det skyldes, at vi ikke har en butik i byen. Til gengæld finder du os i både Odense, Esbjerg og Kolding. I disse butikker er du naturligvis velkommen til at kigge forbi, hvis vi skal hjælpe med din nye tatovering.

Det er dig, der er i centrum

Når du er kunde hos Sailor’s Ink, er det dig, der er i centrum. Når du bliver tatoveret hos os, gør vi alt, hvad vi kan for, at du får den mest komplette oplevelse. For os er det nemlig ikke kun resultatet, der er vigtigt – det er hele oplevelsen, der tæller.

Ganske vist er vi ikke en stor virksomhed. Til gengæld er vi en virksomhed, der er klar til at gøre alt for vores kunder. Vælger du Sailor’s Ink er du derfor garanteret en god og tryg oplevelse fra start til slut. Og naturligvis også et resultat, du bliver glad for.

Vi hjælper med alle projekter

Uanset hvad du ønsker at få tatoveret, hjælper vi dig gerne hos Sailor’s Ink. Der er nemlig ikke et eneste projekt, der er for stort eller småt for os. Hvad enten du vil have en lille rose, et citat eller et helt sleeve lavet, så er vi klar til at hjælpe.

Vi har et stort hold af dygtige tatovører, der arbejder med mange forskellige stilarter. Derfor er der naturligvis også en tatovør, der arbejder med den stilart, som du ønsker.

Brug for inspiration?

Har du endnu ikke besluttet dig for, hvad du vil have tatoveret? I så fald hjælper vi gerne. Der er mange, der ønsker at blive tatoveret, uden konkret at vide, hvad de vil have tatoveret. Er det også tilfældet for dig, så besøg en af vores butik, hvor du kan søge inspiration.

Gennem tiderne har vores tatovører lavet flere tusinde tatoveringer. Derfor har de naturligvis gode forudsætninger for at komme med input. Ved du allerede, hvad du vil have tatoveret, er du dog også velkommen – uanset om der er tale om et stort eller lille projekt.