Sailors Ink logo

Tattoo på arm

Vil du have lavet en tatovering, er der en lang række ting, der skal tages op til overvejelse. Blandt andet skal du finde ud af, hvor på kroppen du vil have din tatovering. I dette henseende er der ikke noget, der er rigtigt eller forkert, hvorfor det kun handler om dine egne ønsker.

På dette punkt er der stor forskel på, hvad folk har af præferencer. Der er dog mange, der vælger at få lavet en tatovering på armen. Det kan der være flere grunde til, men for mange handler det om, at det er et synligt sted. De færreste får nemlig tatoveringer, for at gemme dem væk.

Mange muligheder for at blive tatoveret på armen

Går du med tanker om at blive tatoveret på armen, skal du naturligvis ikke være i tvivl om, at du har et væld af muligheder. Det er naturligvis også en af grundene til, at det er blevet populært. Desuden er det også relativt smertefrit at få lavet f.eks. en underarm tattoo.

Bliver man derimod tatoveret på sine ribben eller på brystkassen, vil det være mere smertefuldt. Dette er en af grundene til, at der er mange, der får sin første tattoo på armen. Dermed er de sikre på ikke at starte med det mest smertefulde sted på kroppen.

Hertil er det også værd at nævne, at armens form gør, at der er mange muligheder i forhold til motivet. Derfor er det stort set kun din egen fantasi, der sætter grænser for dine muligheder, hvis du har et ønske om at få en tatto på armen.

Find inspiration til din næste tatovering på nettet

Har du besluttet dig for, at du vil have en ny tatovering på armen? Men har du ikke helt fundet ud af, hvad motivet skal være? I så fald er det oplagt, at du vælger at søge inspiration på nettet. Her kan du nemlig finde inspiration i massevis, hvorfor du også finder noget, der falder i din smag.

Dette betyder dog ikke, at du skal føle dig tvunget til at vælge en tatovering, du har fundet på nettet. Mange vælger at lave eller få hjælp til at lave et unikt motiv. På den måde er man sikker på, at man er den eneste person, der har den pågældende tatovering.

Skal vi lave din tattoo på armen?

Hvis du er klar til at få lavet en tatovering på armen, så er du landet det helt rette sted. Her hos Sailor’s Ink kan vi bryste os af at have stor erfaring med alle former for tatovering. Derfor har vi gennem tiden også lavet et væld af tatoveringer på armen.

Desuden kan vi bryste os af at have et hold af de bedste artister i landet. Skal du f.eks. have lavet en eller flere tatoveringer overarm, er dette din garanti for, at du får et godt resultat. Hvis du ønsker at høre mere om dette, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os.

Hvor kan jeg finde jer?

Vi har butikker i både Odense, Esbjerg og Kolding. Derfor er der også en god chance for, at vi har en butik i nærheden af din bopæl. I alle tre butikker er du altid velkommen til at kigge forbi, hvis du vil høre mere om dine muligheder eller bestille en tid til en tatovering.

Naturligvis er du også velkommen til at ringe til os på tlf. 74 44 44 44. Desuden kan du også fange os via e-mail eller Facebook. Sender du os en besked, forsøger vi naturligvis altid at vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – uanset hvad den drejer sig om.

Hvor lang tid holder en tatovering?

En tatovering er permanent og holder hele livet. Dog kan den falme over tid på grund af sollys, hudens naturlige aldring og vedligeholdelse. For at...

Sailor's Ink Studie

Esbjerg

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Kolding

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Odense

Send os en besked Se studie