Sailors Ink logo

Leder du efter en tatovør Randers? I så fald vil vi rigtig gerne hjælpe dig hos Sailor’s Ink. Vælger du os, er du sikker på at få kvalitet over hele linjen. Du kan mærke, at vores service er i top, og din tatovering vil blive udført af en af de bedste tatovører i Europa.

Desværre har vi ikke mulighed for at hjælpe dig i Randers, da vi ikke har en forretning i byen. Det har vi til gengæld i både Odense, Esbjerg og Kolding. I disse butikker er du selvfølgelig velkommen, hvis du går med drømmen om at få lavet en ny Randers tattoo.

Vi er åbne for at hjælpe med alle opgaver. Derfor er du velkommen til at lægge vejen forbi en af vores tre forretninger, uanset om du ønsker at få lavet en stor eller lille tatovering. Vores hold af tatovører har stor erfaring med alle former for tatoveringer, og kan derfor også føre din vision ud i livet.

Vi vægter tryghed og tillid højt

Der er flere ting, som vi vægter højt hos Sailor’s Ink. Noget vi aldrig går på kompromis med, er tryghed, tillid og sikkerhed. Det er ikke uden grund, at det netop er dette, der har stor betydning for os. For os handler det nemlig om at give dig en tryg oplevelse fra start til slut.

Vi lægger stor vægt på, at du som kunde vil føle dig godt behandlet gennem hele processen. Af denne grund vil vi også forsøge at rådgive dig, så godt vi overhovedet kan. Det vil naturligvis være tilfældet, uanset om det er din første eller din syvende tatovering.

Når du besøger en af vores butikker, vil du kunne forvente at blive mødt af:

 • En service, der er i en klasse for sig
 • Et personale, der er både smilende og hjælpsomt
 • Et hold af tatovører, der tilhører den absolutte elite
 • En hygiejne, som vi ikke er gået på kompromis med

Disse elementer er med til at sikre, at du kan føle dig tryg fra start til slut, hvis du vælger Sailor’s Ink. Du kan derfor være helt rolig, hvis du overvejer at lade os stå for din næste tatovering. Du kan både være sikker på at få et godt resultat, men også en god oplevelse.

Det er også vigtigt for os at slå fast, at vi ikke er en stor virksomhed. Det er ikke dét, der er vores prioritet. Derimod har vi fokus på at være de bedste, og ikke de største. For dig som kunde giver det en sikkerhed for, at du altid får et resultat, du kun kan være glad for.

  Vi kan hjælpe med alle former for tatoveringer

  Hvis du har et ønske om at blive tatoveret, så står vi klar til at hjælpe dig. Hos Sailor’s Ink kan vi bryste os af at have et stort hold af dygtige tatovører, hvoraf de fleste af dem har mange års erfaring. Derfor har de også gennem tiden stået for at lave en lang række tatoveringer.

  Det har gjort, at vi i dag kan hjælpe med en hvilken som helst form for tatovering. Har du et ønske om at få tatoveret en llle tekst, så hjælper vi gerne med dette. Har du derimod en plan om at få et sleeve eller et stort værk på ryggen, så kan vi også hjælpe med dette.

  Har du endnu ikke besluttet dig for, hvad du gerne vil have tatoveret, bør du ikke tøve med at kontakte os eller kigge forbi en af vores tre butikker. Vi kan nemlig ikke blot hjælpe med at tatovere dig. Vi kan også hjælpe dig med at designe og bringe din vision til live.