Sailors Ink logo

Går du med tanker om at få lavet en tattoo Rødekro? I så fald er du landet det rette sted. Her hos Sailor’s Ink har vi et stort hold af dygtige tatovører, der står klar til at hjælpe dig. Derfor kan de naturligvis også realisere netop din drøm om en ny tatovering.

Hvis du leder efter en tatovør Rødekro, kan vi dog ikke hjælp. Vi har nemlig ikke nogen butik i byen. Til gengæld kan du finde os i både Kolding, Esbjerg og Odense. Og i alle vores butikker står vores personale klar til at hjælpe dig.

Vi sætter kunden først

Beslutter du dig for at få lavet din tatovering hos os, er det dig, der er i centrum. Hos Sailor’s Ink vægter vi det nemlig højt, at alle vores kunder får en god oplevelse. Derfor er vi også villige til at gå det ekstra skridt, så din oplevelse bliver komplet.

Hos os er det nemlig ikke kun resultatet, der tæller. Vi sætter en dyd i at gøre oplevelsen god – fra start til slut. Uanset om det er din første tatovering eller ej, er du garanteret at få en god og tryg oplevelse, hvis du beslutter at blive tatoveret hos os.

Laver alle tatoveringer

Hos Sailor’s Ink er der ikke én eneste tatovering, der er for stor eller for lille til os. Vi tager imod alle projekter, hvorfor du ikke skal tøve med at henvende dig til os. Det gør sig gældende, hvad enten du har planer om at få lavet et kort citat eller et helt sleeve.

Da vores hold af tatovører er både stort og alsidigt, beskæftiger vi os også med stort set alle stilarter. Derfor skal du ikke være bekymret for, om du kan finde en tatovør hos Sailor’s Ink, der mestrer netop den stilart, du har i tankerne.

Hjælper gerne med inspiration

Der er stor forskel på folk, der gerne vil tatoveres. Der er mange, der har en klar idé om, hvad de vil have tatoveret, mens andre er i tvivl. Hører du til i den sidste gruppe, så hjælper vi dig rigtig gerne videre, ved at give dig sparring og inspiration.

Har du allerede besluttet dig for, hvad du vil have tatoveret, hvor stor den skal være, og hvor den skal placeres, så book en tid i en af vores butikker. Så finder vi en dygtig tatovør, der kan hjælpe dig med at omdanne dine tanker til virkelighed.