Sailors Ink logo

Går du med planer om at få lavet en flot og veludført tattoo Ry? I så fald skal der ikke være nogen tvivl om, at du er landet det rette sted. Hos Sailor’s Ink har vi nemlig et stort hold, der består af en række af de bedste tatovører i hele landet.

Fælles for alle vores tatovører er, at de står klar til at hjælpe dig med netop din tatovering. Er du på jagt efter en tatovør Ry, kan vi dog ikke hjælpe, da vi ingen butik har i byen. Til gengæld er du velkommen til at besøge os i en af vores butikker i Odense, Esbjerg eller Kolding.

Du er i centrum

Hos Sailor’s Ink er det vigtigt for os, at vores kunder kan mærke, at det er dem, der er i centrum. Derfor gør vi også alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse. Vi vægter det nemlig højt, at du er tryg og komfortabel fra start til slut.

Det vil sige, at det ikke kun er resultatet, der er vigtigt for os. Naturligvis vægter vi det højt, at vores kunder er glade for deres tatoveringer, men vi arbejder også hårdt for at sikre, at oplevelsen bliver god.

Klarer alle tatoveringer

Der er intet projekt, der er for stort eller småt for os. Uanset hvad du har gjort dig af tanker om din næste (eller første) tatovering, er vi klar til at hjælpe. Vores tatovører har nemlig stor erfaring med at lave alskens former for tatoveringer.

I denne forbindelse er det vigtigt at understrege, at vi derfor gladeligt hjælper dig med at gøre din tatovering til virkelighed, uanset om det er et citat, en lille sommerfugl eller et helt sleeve. Hos Sailor’s Ink har vi mod på enhver opgave, du måtte have til os.

Nogle af landets dygtigste tatovører

Hvis du vælger Sailor’s Ink, er du sikker på, at du får et resultat, du kan blive glad for. Vi har nemlig et stort hold, der består af en række af de bedste tatovører i Danmark. Fælles for dem alle er, at de sætter en ære i deres arbejde, og ikke går på kompromis.

I ny og næ får vi desuden besøg af gæsteartister i vores butikker. Disse artister er blandt de bedste i verden, og du som kunde får naturligvis mulighed for at blive tatoveret af dem. Har du et ønske om dette, skal du holde dig opdateret på vores sociale medier.