Sailors Ink logo

Tattoo Skrift Ideer

Har du besluttet dig for, at du vil have en ny tatovering? I så fald har du med stor sandsynlighed også en idé om, hvad du vil have tatoveret. Hvis du vil have en form for skrift tatoveret, kan det gribes an på flere måder.

Der er mange, der læser en bestemt tekst, og derefter får et ønske om at få den tatoveret. Andre vælger at vende det på hovedet. Det betyder, at de først beslutter sig for at få en tatovering, hvorefter de finder en skrift. Den ene måde er naturligvis ikke mere rigtig eller forkert, end den anden.

Har tatoveringen en særlig betydning for dig?

Hvis du går med tanker om at få lavet en sådan tatovering, skal du vide, at du har mange muligheder. Ved du endnu ikke, hvad du konkret vil have tatoveret, så kan du med fordel søge tattoo skrift ideer på nettet. Her kan du finde flere tusinde eksempler på sådanne tatoveringer.

Desuden er det også et godt sted at lede efter citater, ordsprog eller lignende. Når du skal have lavet en tatovering med tekst, bør du naturligvis overveje, hvad der ligger til grund for dette. Det kan f.eks. være, at den skal fortælle om din tid i militæret eller om din kærlighed til din familie.

Uanset hvad, så skal du overveje, om der er tale om en tatovering med særlig betydning for dig. Hvis det er det, så bør det naturligvis også have indflydelse på dens udseende. Bl.a. skal du ikke bare finde en eller flere tattoo skrifttyper skråskrift, som du kan bruge dig, uden at have tænkt det igennem.

Overvej din egen eller en andens håndskrift

Mange beslutter sig for at få lavet en tatovering med sin egen eller en andens håndskrift. I dag kan du finde et væld af forskellige skrifttyper til tatoveringer, men der er ingen af dem, der er lige så personlige som din eller en person, der står dig nærs, håndskrift.

Hvis du har planer om at få tatoveret en tekst, som er dedikeret til din partner, din far eller noget helt tredje, så er det oplagt at bruge vedkommendes håndskrift. Det vil være med til at gøre din tatovering langt mere personlig, end hvis du blot forsøger at finde en pæn skrifttype på nettet.

Der er rigtig mange muligheder

Når det kommer til tatoveringer med skrift, bør du ikke være i tvivl om, at der er mange muligheder. Af denne grund er det en god idé, at du overvejer mange af dem, inden du træffer en beslutning. På den måde kan du bedre sikre, at du ikke ender med at træffe en forkert beslutning.

Det er naturligvis også ensbetydende med, at du bør bruge lidt tid på at søge inspiration på nettet. Her kan du finde en række tattoo skrift ideer, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvordan din egen tatovering ser ud. Du kan enten bruge et af disse designs eller skabe dit eget ud fra det.

Vi er klar til at hjælpe hos Sailor’s Ink

Har du besluttet dig for at få lavet en sådan tatovering, så står vi klar til at hjælpe her hos Sailor’s Ink. Vi kan bryste os af at have et hold af dygtige artister, der har stor erfaring med at lave denne type tatoveringer. Derfor kan vi med garanti også hjælpe dig med din tatovering.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at kontakte os på Facebook eller sende en e-mail. Foretrækker du at ringe til os, kan det ske på tlf. 74 44 44 44. Desuden er du også velkommen i vores en af vores butikker i Odense, Kolding eller Esbjerg.

Hvor lang tid holder en tatovering?

En tatovering er permanent og holder hele livet. Dog kan den falme over tid på grund af sollys, hudens naturlige aldring og vedligeholdelse. For at...

Sailor's Ink Studie

Esbjerg

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Kolding

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Odense

Send os en besked Se studie