Sailors Ink logo

Har du i lang tid gjort dig tanker om at få lavet en tatovering? Og er du nu kommet frem til, at du vil gøre dine tanker til virkelighed? I så fald er du landet på den rette side. Her hos Sailors Ink vil vi nemlig rigtig gerne hjælpe dig, men desværre kan vi ikke lave din tattoo i Sønderborg.

Hvis vi skal stå for din tatovering, er du nødt til at tage ud på en lille køretur. Det er du, da vi ikke har nogen butik i Sønderborg. Det har vi dog i både Kolding, Odense og Esbjerg, hvor vi du skal være mere end velkommen.

I vores butikker står vi altid klar til at hjælpe dig med at gøre din tattoo til virkelighed. Arbejdet vil blive udført af en af vores dygtige tatovører, der alle arbejder med kvalitet for øje. Derfor er du sikker på at få et resultat, du bliver glad for, hvis du vælger Sailors Ink.

Lyder det som om, at vi skal være din tatovør Sønderborg, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan enten give os et kald på tlf. 74 44 44 44 eller sende os en besked på Facebook. Uanset hvilken tatovering du vil have gjort til virkelighed, vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Bliv tatoveret af en af landets dygtigste tatovører

Vælger du Sailors Ink, er du sikker på at være i gode hænder. Hos os er det nemlig ikke hvem som helst, der står for at tatovere. Derimod vil det være en af landets dygtigste tatovører, der vil lave din tatovering. Du kan derfor være sikker på, at du bliver mere end tilfreds med resultatet.

Desuden har vi et hold af tatovører i hver af vores butikker. Derfor vil vi altid kunne matche dig med en tatovør, der har stor erfaring med den stilart, du har i tankerne. Af denne grund kan vi selvfølgelig også hjælpe med en hvilken som helst tatovering.

Lægger du vejen forbi en af vores butikker, vil vi gøre alt for, at du får den bedst mulige oplevelse. Vi gør nemlig vores bedste for, at du fra start til slut kan mærke, at du er i gode hænder. Dertil er du også sikker på, at du får en tattoo, du bliver glad for, og at hele oplevelsen bliver rigtig god.

Ønsker du at sikre, at det ikke er hvem som helst, der kommer til at stå for at omdanne dine tanker til en reel tatovering? I så fald bør du ikke tøve med at kontakte os. Hos Sailors Ink er du nemlig sikker på at blive tatoveret af en tatovør, der er både dygtig og professionel.

Hos Sailors Ink er det en oplevelse at blive tatoveret

Hos os er det en stor ting, at du mener, at det er os, der skal have lov til at lave din tattoo. Derfor er det også vigtigt for os, at du fra start til slut føler dig godt tilpas. Når du er færdig, skal du ikke blot være glad for din tatovering, men du skal føle, at det har været en god oplevelse.

Tager du turen fra Sønderborg til en af vores butikker, er du derfor sikret, at vi vil gøre alt for, at du får en god oplevelse. Til en start vil du derfor blive mødt af et smilende personale, der står klar til at yde dig en service af højeste kvalitet.

Under selve tatoveringen sørger vi for, at du har adgang til fri drikkelse, og at du kan fordrive tiden med enten musik eller fjernsyn. Med andre ord, så gør vi, hvad vi kan for, at du får en behagelig og mindeværdig oplevelse hos os.