Sailors Ink logo

Mangler du en dygtig tatovør i Tønder eller omegn? Hvis ja, så er du havnet det rette sted. Hos Sailor’s Ink har vi et stort hold af dygtige tatovører, der med glæde hjælper med din tattoo Tønder. Derfor skal du naturligvis ikke tøve med at kontakte os.

Vær dog opmærksom på, at vi ikke har en butik i Tønder, hvor vi kan lave din Tønder tattoo. Du skal dog ikke køre langt for at finde os, da vi har butikker i både Kolding, Esbjerg og Odense. I alle tre butikker har vi både et imødekommende personale og professionelle tatovører.

Ingen kompromisser hos Sailor’s Ink

Der er mange ting, der er i fokus hos Sailor’s Ink. Der er dog især tre ting, der er nøgleord hos os: sikkerhed, tryghed og tillid. Vores store fokus på dette, skal sikre, at du får en tryg oplevelse, når du bliver tatoveret hos Sailor’s Ink.

Vi går meget op i, at vores kunder føler sig godt behandlet fra start til slut. Derfor vil du altid blive mødt af et smilende og imødekommende personale, der er klar til at yde dig en service i særklasse. Hertil er du garanteret, at alle vores tatovører er uddannede og professionelle.

Hjælper med alle projekter

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er stor forskel på, hvad folk vælger at få tatoveret. Derfor er der også stor forskel på, om der er tale om et stort eller lille projekt. Uanset projektets omfang og størrelse, er vi klar til at hjælpe.

Det vil sige, at vi er klar til at hjælpe dig i mål med din tatovering, uanset om det er et lille anker, et langt citat eller et helt sleeve. Uanset hvad du har i tankerne, skal du derfor ikke tøve med at tage kontakt til os.

Brug for sparring?

Ikke alle ved, hvad de vil have tatoveret, når de beslutter sig for, at de vil have tatoveres. Der er rigtig mange, der blot har en idé om, at de vil tatoveres, uden at vide, hvad de vil have tatoveret. Står du i en sådan situation, hjælper vi gerne med inspiration og sparring.

Vores hold af tatovører har gennem tiderne lavet flere tusinde tatoveringer. Derfor har de gode forudsætninger for at hjælpe dig med inspiration og sparring. Ved du allerede, hvad du vil have tatoveret, finder vi selvfølgelig en tatovør, der kan hjælpe med at omdanne dine tanker til virkelighed.