Sailors Ink logo

Leder du efter det bedste sted at få en ny tatovering i Viborg? Hos Sailor’s Ink står vores professionelle tatovører altid klar til at hjælpe dig med at realisere dit næste projekt.

Der findes efterhånden et par steder, du kan vælge at få lavet en ny tattoo i Viborg. Hos Sailor’s Ink har vi dog tilgode at åbne en butik i den gamle hovedstad, men det betyder ikke, at du ikke kan blive tatoveret af en af vores dygtige tatovører.

Vi har nemlig butikker i både Esbjerg, Kolding og Odense – og selvom vi ligger en lille køretur væk, tør vi godt at garantere, at resultatet af din nye tatovering bliver turen fra Viborg værd!

Hos os er der altid fokus på den ypperste kvalitet, og alle vores tatovører er blandt de absolut bedste og dygtigste i Europa. Så uanset hvilken størrelse eller stil du ønsker, kan du få din drømmetattoo realiseret hos en af vores tatovører uden for Viborg.

Fra Viborg til Sailor’s Ink: Din nye tatovering venter lige nede ad vejen

Kun halvanden times kørsel fra Viborg finder du den nærmeste Sailor’s Ink, hvor vores professionelle hold af tatovører sidder klar til at realisere din drømmetattoo! Så kig ned eller book din tid allerede i dag.

Når du tager fra Viborg for at få lavet en ny tattoo eller et cover-up hos os, kan du være sikker på, at du altid er i trygge og kompetente hænder. At du er tilpas og tilfreds er vores absolutte førsteprioritet, og det er vigtigt for os, at du ikke kun er glad for din nye tatovering, men at du også føler, at selve oplevelsen har været turen ned af 13’eren fra Viborg værd.

Drømmer du om, at vi designer din nye tatovering, behøver du naturligvis ikke køre fra Viborg til din nærmeste Sailor’s Ink hver gang for at spare og idégenerere. Du kan sagtens nøjes med at sende os en mail, hvor du sætter ord på dine ideer og forestillinger – så tegner vi et bud og sender det retur til godkendelse, inden du booker tid.

Har du allerede en konkret idé til din nye tatovering, og mangler du blot en tid og den rette tatovør til at føre nålen? Så kontakt os i dag, så finder vi en tid i kalenderen hurtigst muligt.

Vores tatovører er blandt Europas bedste

En tatovering er permanent og skal sidde på kroppen hele livet. Derfor bør du også vælge en tatovør, der virkelig kan sit kram, så du opnår et resultat, du kan være glad for og stolt af i mange år frem.

Hos Sailor’s Ink er hele holdet nøje udvalgt blandt nogle af de dygtigste artister og fagfolk i branchen i Europa. Vi kan dække alle behov uanset ønsker til størrelser, farver og stilarter, og vi tager både imod specifikke ønsker eller tegner din næste tatovering ud fra dine ideer og inputs.

Alle vores tatovører har flere års erfaring på bagen og kan dermed hurtigt omsætte dine tanker og drømme til faktiske stencils og tatoveringer. Med jævne mellemrum inviterer vi også gæstetatovører ind i vores butikker, som du også har mulighed for at booke tid hos, selvom du har bopæl i Viborg eller omegn.

Fede tattoos til dig, der bor i Viborg

Beslutter du dig for at tage turen fra Viborg til en af vores butikker, lover vi dig, at du bliver taget godt imod af hele holdet hos Sailor’s Ink. Vores butik i Kolding er den tatovør, der ligger tættest på Viborg, men du er naturligvis også altid velkommen i de to andre byer i landet! 

Uanset hvilket butik, du vælger, er service- og kompetenceniveauet i top. Så bestil tid til din næste tatovering allerede i dag på telefon 70 44 44 44, eller send en mail direkte til en af vores butikker. Du finder al vores kontaktinformation her.

Vi glæder os til at se dig.