Sailors Ink logo

Fisk Stjernetegn Tattoo

Hvis du har et ønske om at få lavet en tatovering, der har relation til dit stjernetegn, er du havnet det rette sted. Her hos Sailor’s Ink står vi klar til at hjælpe dig med at føre dine tanker ud i livet. Dette gør sig tilmed gældende, uanset om der er tale om et større eller mindre projekt.

VIL DU HAVE EN TATOVERING INSPIRERET AF DIT STJERNETEGN?

Når du skal have lavet en tatovering, der er inspireret af dit stjernetegn, er der mange ting at overveje. Først og fremmest bør du finde ud af, hvordan den skal se ud. Her er det vigtigt, at du ikke forhaster dig. I stedet skal du give dig god tid til at finde ud af, hvilket motiv, du vil have tatoveret.

Dernæst skal du også finde ud af, hvor på kroppen din tatovering skal sidde. Skal du have lavet en Fisk stjernetegn tattoo, kan den naturligvis placeres, hvor end du måtte lyste. Dog har tatoveringens størrelse noget at skulle have sagt i denne forbindelse.

MANGE VÆLGER AT FÅ EN SÅDAN TATOVERING

Har du i lang tid gjort dig tanker om at få lavet en tatovering med relation til dit stjernetegn? I så fald er du ikke den eneste. Tværtimod er det noget, der altid har været populært. Hvad der ligger til grund for dette, er svært at spå om, men for mange har deres stjernetegn stor betydning.

Er dette også tilfældet for dig, er det oplagt at vise det med en tatovering. Har du besluttet, at du vil dette, så kom gerne forbi en af vores butikker i Kolding, Odense eller Esbjerg. Her hjælper vi også gerne med at finde det rette design, hvis du endnu ikke har gjort dette.

DERFOR SKAL DU TATOVERES HOS SAILOR’S INK

Vil du have lavet en tatovering stjernetegn Fisk, så er Sailor’s Ink det helt rette sted. For os er det dig som kunde, der er vores klare førsteprioritet. Derfor vil du også opleve, at vi hverken går på kompromis med tryghed, tillid eller sikkerhed.

Som kunde hos Sailor’s Ink kan du forvente at få en service, der er helt i top. Du kan ligeledes forvente at blive mødt af et personale, der er både smilende og hjælpsomt. Ikke nok med det, så består vores hold af nogle af de bedste artister i landet, som alle er klar til at hjælpe netop dig.

Hos Sailor’s Ink vægter vi det også højt, at du får en god oplevelse. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for, at det bliver en realitet. Det betyder naturligvis også, at vi altid står klar til at besvare spørgsmål, hvis du har nogle. Ligeledes prioriteter vi det højt, at du er glad, når du forlader vores butik.

VI HAR BÅDE FASTE OG GÆSTEARTISTER

Hvis du bliver tatoveret hos Sailor’s Ink, kan du vælge fra vores store hold af tatovører. At vi har et stort hold, er kun en fordel for dig som kunde. Det betyder blandt andet, at vi altid kan finde en artist, der har erfaring med den stilart, du har forelsket dig i.

Desuden får vi ofte også besøg af andre artister i vores butikker, som vi har hentet ind fra hele verden. Ønsker du at blive tatoveret af en af disse artister, skal du følge med på vores sociale medier. Det er her, vi holder vores kunder opdateret med information om dette.

Er du klar til at tage næste skridt, hvad enten det er at bestille en tid eller stille os nogle spørgsmål? Så hold dig ikke tilbage fra at kontakte os via e-mail, Facebook eller på tlf. 74 44 44 44.

Løven Stjernetegn Tattoo

Løven Stjernetegn Tattoo

Går du med tanker om at få tatoveret dit stjernetegn? I så fald hjælper vi gerne hos Sailor’s Ink. Det er selvfølgelig også tilfældet, hvis dit...

Skorpion tatovering

Skorpion tatovering

Rigtig mange beslutter sig for at få en tatovering af deres stjernetegn. Er det også noget, du har overvejet? Hvis ja, så vil vi rigtig gerne hjælpe...

Jomfru Stjernetegn Tattoo

Jomfru Stjernetegn Tattoo

Har du gjort dig tanker om at få lavet en tatovering, der er inspireret af dit stjernetegn? I så fald er du ikke alene om dette. Tværtimod er det...

Tvilling stjernetegn tattoo

Tvilling stjernetegn tattoo

Har du besluttet, at du vil have en tatovering relateret til dit stjernetegn? I så fald er der mange ting, der bør tages op til overvejelse. Derfor...

Vandmand Stjernetegn Tattoo

Vandmand Stjernetegn Tattoo

Går du med tanker om at få lavet en tatovering af dit stjernetegn? Og vil du gerne have hjælp til at føre disse tanker ud i livet. Hvis ja, så er vi...

Betændelse Tatovering

Betændelse Tatovering

Det er vigtigt, at du er klar over, at der altid er en risiko forbundet med at få en tatovering. Ganske vist er der tale om en lille risiko, men det...

Sailor's Ink Studie

Esbjerg

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Kolding

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Odense

Send os en besked Se studie