Sailors Ink logo

Har du et ønske om at få lavet en tatovering? Så hjælper vi dig gerne her hos Sailor’s Ink. Det er dog vigtigt at nævne, at vi ikke kan hjælpe med en tattoo Aabybro, da vi ikke har en forretning i byen. Til gengæld finder du os i både Odense, Esbjerg og Kolding.

Vi bryster os af et stort hold af tatovører

Hos Sailor’s Ink adskiller vi os fra andre tatovører på flere punkter. Blandt andet kan vi bryste os af at have et stort hold af tatovører i alle vores butikker. Ikke nok med det, så er der flere af dem, der kan bryste sig af at være blandt de bedste i hele Europa.

Beslutter du dig for at få lavet en tatovering hos os, er du derfor sikker på, at den bliver udført af en dygtig og erfaren tatovør. Derfor har du også en sikkerhed for, at du får et resultat, du bliver glad for. Ligeledes kan vi også hjælpe dig med tatoveringer i enhver stilart.

Ingen opgave er for stor eller lille

Vi er altid klar til at hjælpe dig med at gøre din vision til virkelighed. Det gør sig gældende, uanset hvad dine ønsker er til den. Hos Sailor’s Ink vægter vi det højt at kunne hjælpe med alle typer tatoveringer, uanset dens stilart, størrelse og placering på kroppen.

Hvad enten du ønsker at få lavet en stor eller lille tatovering, hjælper vi dig gerne. Har du endnu ikke besluttet dig for, hvordan den skal se ud, så hjælper vi dig også gerne med at designe den. Hvis du vil høre mere om mulighederne hos os, så er du velkommen til at kontakte os.