Sailors Ink logo

Tattoo i særklasse NÆR HADERSLEV

Hvis du leder efter en dygtig tatovør, så finder du den højeste kvalitet hos Sailors Ink, hvor vi altid har kvalitet for øje, uanset størrelsen på din næste tattoo. Sailors Ink har butikker i både Kolding og Esbjerg, som begge ligger tæt på Haderslev. 

Hos Sailors Ink har vi nogle af Europas dygtigste tattoo-artister, som er klar til at hjælpe dig med din drømme tattoo. Uanset størrelse og stilart, så har vi en artist, som kan mestre det du drømmer om.  Hvis du besøger vores butikker, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at du føler dig både velkommen, men ikke mindst i trygge hænder, da vi altid gør vores bedste for at tatovering skal være en god oplevelse.

Sikkerhed, tryghed og tillid er NØGLEORD FOR OS

Sikkerhed, tryghed og tillid er nøgleord hos Sailors Ink. Det er for os en stor ting, hvis du vælger at vi skal hjælpe med din næste tatovering. For os er det nemlig alt afgørende, at du føler dig godt tilpas hele vejen igennem. Hvis du tager turen fra Haderslev til en af vores butikker, så gør vi alt for at give dig den bedste tænkelige tattoo oplevelse. Du kan som minimum forvente:

  • Service af højeste kvalitet
  • Smilende, imødekommende og hjælpsomt personale
  • Tattooartister af den absolutte elite i Europa
  • Hygiejne som altid er i top

Dette er nogle af de grundsten, som vi arbejder ud fra. Det skal sikre, at du hele tiden ved at vælge Sailors Ink, selvom at vi ikke har lokation direkte i Haderslev, kan føle dig tryg ved at vælge os til din næste tattoo. Vi arbejder ikke efter at blive de største inden for tatovering, men vi vil være de bedste. 

Tattoo hos en dygtig gæsteartist

I vores tatoveringsstudie kan du blive inspireret af vores dygtige artister, som altid holder et super højt niveau. Vi håber derfor, at du vil tage den korte tur fra Haderslev til en af vores butikker, hvor vi kan hjælpe med dit projekt. 

Periodisk er det også muligt at blive tatoveret af vores internationale gæsteartister. Vi sørger altid for at opdatere herom på vores Facebook side, som vi anbefaler at du følger. Her kan du også se en masse af de tatovering vi hver dag laver for vores glade kunder. 

VI håber at vi må byde dig velkommen i vores tattoo forretning, hvor vi gør alt hvad vi kan for den gode stemning. Du får selvfølgelig fri drikkelse, adgang til fjernsyn/musik mv. under tatoveringen. Selvom du måske leder efter tattoo i Haderslev, så håber vi at se dig hos Sailors Ink. 

Vil du høre mere? Kontakt os her

Tattoo Haderslev – vælg Sailors Ink

 

Drømmen om en tatovering forstår vi godt, fordi det er noget mange hver dag går og drømmer om. Men hvad skal denne tattoo forestille? Hvad koster en flot tatovering? Hvis du er lidt i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har gennem tiden lavet rigtig mange tatoveringer og hjælper gerne med at finde inspiration til din næste tattoo. 

Om du er klar til at bestille en tid til din tatovering eller om du blot er nysgerrig på hvad du kan få lavet, så er du mere end velkommen til at besøge vores butikker nær Haderslev. Du vil her møde vores faste artister med stor erfaring, som hjertens gerne hjælper dig med at finde drømmetatoveringen.

Vi står med andre ord klar til at hjælpe dig godt på vej, så hvis du leder efter en til at hjælpe dig med din næste tattoo. Hvis du bor i Haderslev, så håber vi at se dig i en af vores butikker i nær fremtid.

Vi glæder os til at møde dig og hjælpe dig med at opfylde din tattoo-drøm og vi er først tilfredse når du er.