Sailors Ink logo

Leder du efter et sted, hvor du kan få lavet en tattoo Thisted? Hvis ja, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig hos Sailor’s Ink. Vi er ikke en tatovør Thisted, da vi ikke har en forretning i byen. Til gengæld er vi at finde i Esbjerg, Odense og Kolding, hvor du er velkommen til at besøge.

Vi har et hold af de dygtigste tatovører i landet

Hos Sailor’s Ink har vi et stort hold af dygtige tatovører i alle vores forretninger. Derfor er du sikker på, at det vil være en professionel og dygtig tatovør, der kommer til at varetage din opgave. Det er din sikkerhed for, at du får et resultat, som du kan være glad for.

Det faktum, at vi har et stort hold af tatovører, er også en fordel af en anden årsag. Det betyder nemlig, at du altid kan finde én, der arbejder med den stilart, du ønsker dig. Ydermere får vi sommetider også besøg af gæsteartister i vores butikker, som du også kan bestille tid ved.

 

  Vi kan hjælpe med alle typer tatoveringer

  Har du et ønske om at blive tatoveret, så er vi klar til at hjælpe dig med dette. På grund af vores store hold af tatovører, er der ikke én eneste tatovering, vi ikke kan føre ud i livet. Det betyder naturligvis, at vi har tatovører, der arbejder med alle former for stilarter.

  Hertil står vi også klar til at tage imod opgaver af alle størrelser. Har du en lille tatovering, der skal laves, så hjælper vi gerne med dette. Har du derimod planer om at tage hul på et større projekt, så varetager vi også gerne dette.

  Brug for inspiration?

  Det er langt fra alle, der har en klar idé om, hvad de vil have tatoveret, når de besøger en tatovør. Er du endnu ikke sikker på, hvad du vil have tatoveret, skal du ikke tøve med at henvende dig. Vi hjælper dig nemlig gerne med sparring og inspiration.

  Flere af vores tatovører har mange års erfaring, og har derfor gode forudsætninger for at komme med input til din tatovering. Hvis du allerede har en klar idé om, hvad du vil have tatoveret, står vores dygtige tatovører naturligvis klar til at hjælpe dig i mål med dette.