Sailors Ink logo

Har du besluttet, at du vil gøre tanker til virkelighed i forhold til den tatovering, du længe har overvejet? I så fald er du heldigvis ankommet til det rette sted. Hos Sailors Ink vil vi nemlig rigtig gerne hjælpe dig med din tattoo Ringe. Desværre har vi ikke en forretning i Ringe.

Det betyder dog ikke, at vi ikke kan eller vil hjælpe dig. Er du villig til at køre en lille tur, kan vi nemlig hjælpe dig med at gøre din nye Ringe tattoo til virkelighed. Vi har ganske vist ingen forretning i Ringe, men vi har butikker i både Kolding, Odense og Esbjerg.

I alle vores butikker står vi klar til at hjælpe dig med at gøre din tatovering til virkelighed, uanset om det er en større eller mindre én af slagsen. Fælles for alle tatovører, der arbejder hos os er, at de har kvalitet for øje, hvorfor du kan være sikker på, at du får et resultat, du bliver glad for.

Synes du, at det lyder som om, at vi skal hjælpe dig, så tøv ikke med at ringe til os på tlf. 74 44 44 44 eller sende os en besked på Facebook. Uanset hvad du dit ønske er, er vi mere end villige til at hjælpe dig.

Kun de dygtigste tatovører hos Sailors Ink

Vælger du at tage turen til en af vores tre butikker fra Ringe, er du sikker på, at du vil være i gode hænder. Det er nemlig ikke hvem som helst, der kommer til at tatovere dig. Derimod vil det være en af de dygtigste tatovører i Europa, der kommer til at stå for det.

I alle butikkerne er der ansat et hold af tatovører, der har hvert deres speciale. Derfor kan du vide dig sikker på, at vi også kan matche dig med en tatovør, der kan mestre, hvad du har i tankerne. Netop derfor er vi også klar til at hjælpe dig med netop din tatovering.

Du kan også være sikker på, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger en af vores butikker. Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for, at du føler, at du altid er i gode hænder. Derfor får du ikke blot en flot tatovering, men også en god oplevelse.

Vil du være sikker på, at det er en dygtig og professionel tatovør, der kommer til at tatovere dig, så tøv ikke med at kontakte os hos Sailors Ink. Her er du nemlig sikker på, at du vil blive tatoveret af en artist, der har mange års erfaring med faget.

Ingen kompromis hos Sailors Ink

Er du indstillet på, at det er os, der skal have lov til at lave din tatovering, er du ikke blot sikret, at arbejde vil blive udført af en dygtig tatovør. Du er også sikret, at det hele kommer til at foregå i en forretning, hvor vi ikke går på kompromis med hverken tryghed, tillid eller sikkerhed.

Det betyder meget for os, at du vælger os til at stå for din tatovering. Derfor er det også vigtigt for os, at du føler, at hele processen er god. Når du er færdig, skal du ikke blot smile, når du ser på din tatovering – du skal også smile, når du tænker på processen som helhed.

Tager du turen fra Ringe til en af vores butikker, er du derfor sikker på, at vi gør alt for, at du får den bedst tænkelige oplevelse. Derfor kan du forvente, at du får service på højt niveau fra et imødekommende personale, men også adgang til både fri drikkelse, fjernsyn, musik m.m.