Sailors Ink logo

Har du en drøm om at få lavet en tattoo? I så fald er du landet på den rette side. Her hos Sailors Ink vil vi nemlig rigtig gerne hjælpe dig. Vores hold består af en række af de bedste tatovører i hele landet, og de sidder alle klar til at hjælpe dig med at gøre din drøm om en tattoo til virkelighed.

Hos os er det altid kunden, der er i centrum. For os er det vigtigt at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger en af vores butikker. Du vil derfor opleve, at det ikke kun er tatoveringen i sig selv, vi fokuserer på, men derimod hele oplevelsen fra ende til anden.

Hvad enten din næste tatovering skal være en lille rose, et komplet sleeve eller noget helt tredje, kan vi hjælpe dig. Der er nemlig intet projekt, der er for stort eller småt for os. Skal du have hjælp til en Nyborg tattoo, er du derfor ankommet til den rette side.

Dog har vi ikke mulighed for at udføre din tatovering i Nyborg. Det skyldes, at vi ikke har nogen butik i byen. Det har vi til gengæld i både Odense, Kolding og Esbjerg, hvor du er velkommen til at besøge os. Vil du høre mere, skal du ikke tøve med at ringe på tlf. 74 44 44 44.

Kunden er altid i centrum hos Sailors Ink

Vi går ikke på kompromis hos Sailors Ink. Derfor har vi også tre klare fokuspunkter, der vægtes højt, når du som kunde besøger os: sikkerhed, tryghed og tillid. Det er altid kunden, der er i centrum, og derfor gør vi, hvad vi kan for, at du føler dig tryg og godt tilpas.

Når du træder ind i en af vores butikker, vil du blive mødt af et smilende og imødekommende personale, der er klar til at hjælpe dig. Vi tager os gerne tid til at besvare alle dine spørgsmål, da det er vigtigt for os, at du både føler dig tryg, og at du ikke er i tvivl om noget.

Samtidig er det vigtigt at understrege, at det bestemt ikke er hvem som helst, der kommer til at stå for din tatovering. I alle vores butikker består vores hold nemlig af en række af de bedste tatovører i landet. Ligeledes er du også garanteret, at vores hygiejne altid er helt i top.

Vi er ikke den største virksomhed i Danmark. Til gengæld er vi en virksomhed, der altid sætter vores kunder først. Derfor gør vi også alt, hvad der står i vores magt for, at du får en god oplevelse. For os er det nemlig vigtigt, at du ser det som en oplevelse at blive tatoveret hos Sailors Ink.

Vi hjælper dig gerne med inspiration og input

Det er ikke alle, der ved, hvordan deres tattoo skal se ud, når de besøger os. Der er mange, der har gjort sig nogle tanker, men ikke er kommet frem til et konkret design. Det er helt naturligt, og derfor hjælper vi også gerne med både inspiration og input til tatoveringen.

Inden vi sætter i gang, hjælper vi dig derfor gerne med at finde frem til det rette design. Derfor er du sikker på, at vi kan hjælpe dig i mål, uanset om du har et færdigt design, et groft udkast eller du blot har gjort dig et par tanker om din tatovering.

Vores mange dygtige tatovører har tidligere arbejdet med en lang række designs og stilarter, hvorfor de naturligvis også er i stand til at hjælpe dig. Det er tilfældet, uanset hvad du har af ønsker til din tatovering.