Sailors Ink logo

Har du gjort dig tanker om at få en tatovering Sorø, som du nu har besluttet at gøre til virkelighed? I så fald er du landet på den helt rette side. Hos Sailors Ink står vi nemlig klar til at hjælpe dig med dette. Dog har vi ikke mulighed for at hjælpe dig i en forretning i Sorø.

Skal vi hjælpe dig med at gøre din tatovering til virkelighed, er du nødt til at tage på en lille køretur. Det skyldes, at vi ikke har nogen forretning i Sorø, men det har vi i både Kolding, Odense og Esbjerg, hvor du naturligvis er mere end velkommen til at besøge os.

I alle vores forretninger står vi klar til at hjælpe dig med netop din tattoo, uanset om det er et større eller mindre projekt. Fælles for alle de tatovører, der arbejder i vores forretninger, er at de arbejder med kvalitet for øje. Derfor er du sikker på at få et resultat, du bliver glad for.

Har du besluttet, at det skal være os, der skal hjælpe dig med din næste tatovering, så ring til os på tlf. 74 44 44 44 eller send os en besked på Facebook. Uanset projektets omfang og tidshorisont, vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at gøre det til virkelighed.

Vi ansætter kun landets bedste tatovører

Hvis du vælger at tage turen fra Sorø til en af vores butikker, er du sikker på, at du kommer til at være i gode hænder. I alle vores butikker er det nemlig nogle af landets dygtigste tatovører, der står for arbejdet. Derfor er du også sikker på, at du bliver tilfreds med det endelige resultat.

Desuden har vi et hold af tatovører i hver butik, der hver især har deres eget speciale. Derfor kan vi også finde en tatovør, der kan mestre den stil du ønsker, til fulde. Netop derfor står vi naturligvis også klar til at hjælpe dig med at få gjort din tatovering til virkelighed – uanset omfanget.

Lægger du vejen forbi en af vores forretninger, vil vi gøre, hvad vi kan for, at du får den bedst mulige oplevelse. Vi gør nemlig vores bedste for, at du får en følelse af, at du er i gode hænder. Det er nemlig ikke nok for os, at du får en flot tatovering – du skal have også have en god oplevelse.

Vil du være sikker på, at det ikke er hvem som helst, der kommer til at tatovere dig, så skal du ikke tøve med at kontakte os hos Sailors Ink. I vores forretninger er det nemlig kun tatovører med stor erfaring, der arbejder. Derfor er du selvfølgelig sikker på, at du får et resultat, der gør dig glad.

Hos Sailors Ink går vi ikke på kompromis

Mener du, at det er os, der skal have æren af at lave din næste (eller måske endda din første?) tatovering, er du sikker på at få arbejdet udført af en dygtig tatovør. Hertil er du også sikker på, at det hele foregår i en forretning, hvor vi ikke går på kompromis med sikkerhed, tryghed eller kvalitet.

Vi betragter det som en stor ting, at du vælger, at det er Sailors Ink, der skal stå for at lave din tatovering. Derfor vægter vi det også højt, at du føler dig godt tilpas fra start til slut. Når du er færdig, skal du ikke blot smile ved synet af din tatovering, men også ved tanken om processen.

Tager du turen fra Sorø til en af vores butikker, vil vi derfor gøre alt for, at du får en rigtig god oplevelse. Når du bliver tatoveret, sørger vi for, at der er både fri drikkelse, adgang til musik og fjernsyn m.m.