Sailors Ink logo

Har du i sinde at få lavet en tattoo Dianalund? I så fald kræver det, at du finder en dygtig tatovør Dianalund. Er det noget, du er på jagt efter, er du landet det rette sted. Her hos Sailor’s Ink vil vi nemlig rigtig gerne hjælpe dig i mål med din næste tatovering.

Til trods for, at vi gerne vil hjælpe dig, kan vi ikke tilbyde at lave en Dianalund tattoo. Vi har dog butikker flere andre steder i landet, hvor du skal være velkommen. Vi har butikker i både Kolding, Esbjerg og Odense, hvor vores dygtige tatovører står klar til at hjælpe dig.

Sikkerhed, tryghed og tillid er nøgleord

Hos Sailor’s Ink vil vi ikke gå på kompromis. Vi vægter det højt, at der både er styr på sikkerhed, tryghed og din tillid til os. Dette har til formål at sikre, at du får en tryg oplevelse, hvis du beslutter at blive tatoveret hos os.

Når du besøger en af vores tre butikker, er du derfor sikker på at få en god oplevelse. I alle vores butikker bliver du derfor mødt af både:

  • Service i særklasse
  • Imødekommende og hjælpsomt personale
  • Dygtige og erfarne tatovører
  • Hygiejne, der er i top

Både faste- og gæsteartister

Når du bliver tatoveret hos Sailor’s Ink, kan du ofte vælge mellem både faste- og gæsteartister. Derfor har du rig mulighed for at vælge en tatovør, der appellerer til dig. Det sikrer også, at du kan finde en tatovør, der har erfaring med den ønskede stilart.

Det er dog ikke altid, at der er gæsteartister i vores butikker. Ønsker du at blive tatoveret af en gæsteartist, skal du holde øje med vores sociale medier. Her vil vi nemlig melde ud, når der er gæsteartister på vej til vores butikker. Ligeledes vil du her kunne booke en tid.

Få inspiration og sparring

Ikke alle ved, hvad de vil have tatoveret, når de dukker op hos tatovøren. Det er intet problem her hos Sailor’s Ink. Ved du ikke, hvad du vil have tatoveret, står vores tatovører nemlig klar til at hjælpe med sparring og inspiration til netop dette.

Hvis du ikke er i tvivl om, hvad du vil have tatoveret, hjælper vi naturligvis med at realisere dine ønsker. Da vi har et stort hold af dygtige tatovører, kan vi hjælpe med en hvilken som helst tatovering – intet projekt er for stort eller for småt for os.