Sailors Ink logo

Har du et ønske om at få lavet en tattoo Faaborg? Hvis ja, så skal dit næste skridt være at finde en tatovør. I denne forbindelse er vi klar til at hjælpe dig hos Sailor’s Ink. Vi bryster os nemlig af at være nogle af landets førende, når det kommer til tatovering.

Desværre har vi dog ikke en butik i Faaborg, hvor vi kan tatovere dig. Vi har dog flere andre butikker, hvor vores dygtige tatovører står klar til at hjælpe dig. Vi har butikker i både Odense, Kolding og Esbjerg, og alle tre steder finder du nogle af de dygtigste tatovører i landet.

Vi går ikke på kompromis

Hos Sailor’s Ink er det vigtigt for os, at vi ikke går på kompromis. Derfor går vi hverken ned på sikkerhed, tryghed eller tillid. Grunden til, at vi ikke går på kompromis med dette er, at vi ønsker at sikre, at du får en god og tryg oplevelse.

Lægger du vejen forbi en af vores tre butikker, vil du derfor blive mødt af både:

  • En service i særklasse
  • Et personale, der er smilende og hjælpsomt
  • Nogle af de bedste tatovører i verden
  • En hygiejne, der er helt i top

Vælg mellem mange tatovører

Beslutter du dig for at blive tatoveret hos Sailor’s Ink, har du mange tatovører at vælge mellem. Vi har nemlig et stort hold af dygtige tatovører i alle vores butikker. Ikke nok med det, så får vi også besøg af gæsteartister fra hele verden i ny og næ.

Ønsker du at blive tatoveret af en gæsteartist, skal du holde øje med vores sociale medier. Det er nemlig her, at vi holder dig opdateret i forhold til dette. Ser du et opslag med en dygtig tatovør, du ønsker at blive tatoveret af, kan du booke en tid med det samme.

Få inspiration og sparring

Har du besluttet dig for, at du vil have en tatovering? Men er du ikke sikker på motivet? Tøv ikke med at kontakte os alligevel. Vores dygtige tatovører har mange års erfaring, og hjælper dig gerne med sparring og inspiration til din næste tatovering.

Har du derimod allerede låst dig fast på et motiv, er du naturligvis også velkommen. Her hos Sailor’s Ink vil vi nemlig med glæde gøre dine tanker til virkelighed. Det gør sig gældende, uanset hvad det drejer sig om, da der er intet projekt, der er for stort eller småt.