Sailors Ink logo

Er du gået på jagt efter en dygtig tatovør Haslev? I så fald vil vi rigtig gerne hjælpe dig hos Sailor’s Ink. Desværre kan vi dog ikke hjælpe dig i Haslev, da vi ikke har en butik i byen. Dette betyder dog ikke, at vi ikke kan hjælpe dig med at gøre din tattoo Haslev til virkelighed.

Vi har nemlig butikker i tre andre danske byer, hvor du er mere end velkommen til at kigge forbi. Hos Sailor’s Ink har vi nemlig butikker i både Odense, Kolding og Esbjerg, hvor du finder en række tatovører, der kan bryste sig af at være blandt de bedste i hele landet.

Vores tatovører sidder alle klar til at hjælpe dig med at gøre din tatovering Haslev til virkelighed. Det gør sig gældende, uanset om det er et stort eller småt projekt, da vi er klar til at tage imod en hvilken som helst opgave hos Sailor’s Ink.

Det betyder naturligvis, at du ikke skal tøve med at henvende dig til os, hvis du vil have hjælp til at lave en tatovering. Desværre kan ikke lade sig gøre i Haslev, men er du villig til at besøge os i en af vores andre butikker, hjælper vi dig rigtig gerne i mål.

Vi går aldrig på kompromis med sikkerhed, tryghed og tillid

Der er mange ting, vi ikke vil gå på kompromis med hos Sailor’s Ink. Der er dog især tre ting, som vi synes, er blandt det vigtigste, når man skal have en ny tatovering. Derfor går vi aldrig på kompromis med hverken sikkerhed, tryghed eller tillid hos os.

Hertil er det også meget vigtigt for os, at det er gjort klart, at det altid vil være kunden, der er vores klare førsteprioritet. Det betyder naturligvis, at der er flere ting, du kan forvente at blive mødt af, når du dukker op i en af vores tre butikker:

  • Du kan være sikker på, at du bliver mødt af en service, der er i en klasse for sig
  • Et personale, der er både smilende, imødekommende og hjælpsomme
  • Et hold, der består af en række af de bedste tatovører i hele landet
  • En hygiejne, der til hver en tid er helt i top

Det hele handler i bund og grund om, at vi går højt op i, at du føler dig tryg og rolig, når du får lavet en tatovering hos os. Ganske vist er vi ikke den største virksomhed, men vi gør til gengæld alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse.

Vi har både faste artister og gæsteartister

Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil tatoveres i en af vores butikker, kan du ofte vælge mellem, om det skal være en af vores faste artister eller en gæsteartist. Det er dog ikke altid, at det er muligt, da det ikke er altid, at vi har gæsteartister i butikkerne.

Det sker dog, at vi sommetider vælger at hente nogle af de dygtigste artister fra udlandet ind til vores butikker. Hvis det er noget, du gerne vil vide mere om, skal du blot holde øje med vores sociale medier, hvor vi sørger for at holde dig opdateret omkring dette.

Du kan naturligvis vide dig sikker på, at du får et flot resultat, som du kan være glad for, uanset om du vælger en fast artist eller en gæsteartist. Uanset hvilken artist hos Sailor’s Ink, der står for din tatovering, er det nemlig en af landets bedste.

Hertil er du også sikret, at du ikke kommer til at mangle noget, når du bliver tatoveret. Vi gør nemlig en dyd ud af at sørge for, at der både er fri drikkelse, fjernsyn og musik til rådighed. Vil du hellere tale med din tatovør imens, står dette dig også frit for.

Få inspiration fra nogle af landets bedste tatovører

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange, der går med en drøm om at få en tattoo, uden egentlig at vide, hvordan den skal se ud. Har du det også sådan, skal du derfor ikke frygte, at du er den eneste. Tværtimod er det faktisk meget naturligt.

I og med, at der er mange, der har det på denne måde, står vi naturligvis også gerne klar til at hjælpe med at give inspiration hos Sailor’s Ink. Dermed kan du få input på din idé eller dit udkast fra nogle af landets absolut dygtigste tatovører.

Føler du, at du er i tvivl om, hvad du skal have tatoveret, skal du derfor ikke tøve med at besøg vores butikker i Odense, Esbjerg eller Kolding. Her hjælper vores tatovører nemlig gerne med at finde ud af, hvordan tatoveringen skal designes.

Vi hjælper dig rigtig gerne med dette, da det er vigtigt for os, at du træffer den rette beslutning, og at du får lavet en tatovering, som du kan være 100% tilfreds med.