Sailors Ink logo

Har du gjort dig tanker om at få lavet en tatovering? Og har du besluttet, at det nu er tid til at gøre dine tanker til virkelighed? I så fald har du fundet frem til det rette sted. Hos Sailors Ink vil vi nemlig rigtig gerne hjælpe dig. Desværre kan det dog ikke lade sig gøre i Korsør.

Skal vi stå for din nye tattoo Korsør, er du nødt til at køre en lille tur først. Det skyldes, at vi ikke har nogen butik i Korsør, men du kan dog besøg os i både Kolding, Odense og Esbjerg. Her er du naturligvis mere end velkommen, hvis du ønsker, at vi skal hjælpe dig.

I alle vores butikker står vi klar til at hjælpe dig med din nye tattoo, uanset om det er et stort eller småt projekt. De tatovører, der arbejder i vores butikker, arbejder alle med kvalitet for øje. Du er derfor sikret, at du vil få en tatovering, der gør, at du vil smile hver gang, du ser på den.

Er du interesseret i at lade Sailors Ink stå for din næste tatovering, skal du ikke tøve med at kontakte os på tlf. 74 44 44 44 eller sende os en besked på Facebook. Uanset hvilke tanker, du har gjort dig, er vi klar til at hjælpe med at omdanne disse til en egentlig tatovering.

Få lavet din tatovering af en af landets dygtigste tatovører

Vælger du at få lavet din nye tattoo i en af vores butikker, er du sikker på at være i gode hænder. Det er nemlig ikke hvem som helst, der arbejder i vores butikker. Derimod er vores tatovører blandt de bedste i hele landet, hvorfor du naturligvis er garanteret et flot resultat.

I vores butikker har vi et hold af tatovører. Derfor kan vi selvfølgelig også matche dig med en tatovør, der har et særligt speciale i den stilart, du ønsker. Netop derfor kan du vide dig sikker på, at vi også står klar til at hjælpe dig med din tatovering, uanset hvad du har gjort dig af tanker.

Når du besøger en af vores butikker, vil vi gøre alt, hvad vi kan for, at du får den bedst tænkelige oplevelse. Det er vigtigt for os, at du straks kan mærke, at du er i gode hænder, at du får en tattoo, der sætter et smil på læben, men også, at du får en god oplevelse hos os.

Vil du gerne være sikker på, at det er en dygtig og professionel tatovør, der får æren af at lave din tattoo, så tøv ikke med at kontakte os. Hos Sailors Ink vil det nemlig til hver en tid være en af landets dygtigste tatovører, der kommer til at stå for arbejdet.

Vi går ikke på kompromis hos Sailors Ink

Det betyder meget for os, at du vælger, at det er os, der skal have æren af at lave din tattoo. Derfor er det også vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas fra start til slut. Når din tattoo er færdig, skal du ikke kun smile ved synet af tatoveringen, men også ved tanken om hele oplevelsen.

Tager du turen fra Korsør til en af vores butikker, kan du derfor vide dig sikker på, at vi vil gøre alt for, at du får den bedste oplevelse. Som det første, vil du blive mødt af et smilende personale, der står klar til at yde en service af højeste kvalitet for dig.

Når du bliver tatoveret, sørger vi desuden for, at du får adgang til fri drikkelse, musik, fjernsyn osv. Vi gør nemlig, hvad vi kan, for at gøre oplevelsen behagelig for dig.