Sailors Ink logo

Går du med en drøm om at få lavet en flot og veludført tattoo Kværndrup? I så fald er du havnet det rette sted. Hos Sailor’s Ink har vi nemlig et hold, der består af nogle af landets bedste tatovører. De adskiller sig på mange punkter, men de er alle klar til at hjælpe netop dig.

Vi har dog ikke en butik i Kværndrup. Derfor vil vi ikke kunne udføre din Kværndrup tattoo her i byen. Til gengæld kan du finde os i både Odense, Esbjerg og Kolding – og i disse butikker står vi altid klar til at hjælpe dig med din næste tatovering.

Kunden er altid i centrum

Som kunde hos Sailor’s Ink, er du sikker på, at det er dig, der er i centrum. Vi gør nemlig altid alt, hvad vi kan for, at du får den mest komplette oplevelse. For os handler det ikke kun om resultatet. For os er det vigtigt, at kunden får en god oplevelse.

Vi er ikke en stor virksomhed, men vi er derimod en virksomhed, der gør alt, hvad vi kan for, at vores kunder får en god oplevelse. Hos Sailor’s Ink vægter vi det især højt, at vores kunder føler sig trygge under hele processen.

Vi klarer alle tatoveringer

Uanset hvad du har gjort dig af tanker i forhold til din tatovering, så hjælper vi gerne. Hos Sailor’s Ink er der nemlig intet projekt, der er for stort eller småt. Tøv derfor ikke med at rette henvendelse til os.

Det gør sig gældende, uanset om du vil have tatoveret en lille rose, et citat eller et helt sleeve. I alle tilfælde er vi klar til at hjælpe dig. Da vi har et stort hold af dygtige tatovører, kan vi altid finde en, der arbejder med en stilart, der tiltaler dig.

Inspiration og sparring

Ikke alle ved, hvad de vil have tatoveret. Mange ved blot, at de har et ønske om at blive tatoveret. Er det også tilfældet for dig? I så fald skal du ikke tøve med at henvende dig til os. Vi hjælper nemlig gerne med både inspiration og sparring.

Har du allerede besluttet dig for, hvad du vil have tatoveret? I så fald skal du heller ikke tøve. Vi hjælper dig nemlig gerne med at gøre dine tanker til virkelighed – og komme med relevante input til motiv, størrelse mv., såfremt du ønsker, at vores tatovør gør dette.