Sailors Ink logo

Har du en drøm om at få lavet en flot tatovering, så er du havnet det helt rette sted. Her hos Sailor’s Ink finder du nemlig en række af de bedste tatovører i Danmark. Fælles for dem alle er, at de sidder klar til at hjælpe dig med at gøre din tattoo Næstved til virkelighed.

Desværre har vi dog ikke et tattoo-studie i Næstved. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan hjælpe dig med at gøre din tatovering til virkelighed.

Hos Sailor’s Ink har vi nemlig tattoo-studier flere steder i landet, hvilket tæller både Odense, Kolding og Esbjerg. I disse butikker er du naturligvis mere end velkommen til at kigge forbi, hvis du ønsker vores hjælp til at lavet din tatovering.

Sikkerhed, tryghed og tillid er nøgleord

Uanset hvilken af vores butikker, du vælger at besøge, er du sikker på, at den er bygget op omkring de tre samme fokusområder. Hos Sailor’s Ink er både sikkerhed, tryghed og tillid nemlig nøgleord.

Du kan selvfølgelig vide dig sikker på, at du som kunde til hver en tid vil være vores førsteprioritet. Lægger du vejen forbi et af vores studier, kan du derfor være sikker på, at du vil blive mødt af:

  • En service, der er helt i top
  • Et personale, der er både imødekommende, smilende og hjælpsomme
  • En række af landets bedste tatovører
  • En hygiejne, der er på sit højeste niveau

Derudover kan du naturligvis også være sikker på, at du gerne tager os god tid til at besvare alle dine spørgsmål. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig godt til rette, når du skal have lave din tatovering hos os.

Ovenstående ting er blot et udsnit af de ting, vi sørger for, så du kan føle dig helt tryg ved at få lavet din næste tatovering Næstved hos os. Vi har ganske vist ikke en tatovør Næstved, men er du villig til at køre, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Ikke nogen stor virksomhed

Hvis du vælger Sailor’s Ink skal du naturligvis være klar over, at det ikke er en stor virksomhed, du vælger. Derimod er vi en mindre virksomhed, der til gengæld er klar til at gøre alt, hvad vi kan for, at du får den bedst mulige oplevelse, når du får lavet din tatovering.

Vi ser det som vores ansvar at vejlede og guide efter bedste evne, så du ikke føler, at der er noget, du er i tvivl om. Derudover vægter vi det også meget højt, at du får en god oplevelse. Det er nemlig ikke nok for os at vide, at du er glad for din tattoo – du skal også være glad for oplevelsen.

Af denne grund sørger vi for, at du altid har adgang til drikkevarer, musik, film mv., når du bliver tatoveret. Hvis du foretrækker det, så er du naturligvis også velkommen til blot at snakke med din tatovør. Det er dog helt op til dig selv, om det er noget, du har lyst til.

Har ofte dygtige gæsteartister i butikkerne

I alle tre af vores butikker, har vi en række af faste artister, der altid står klar til at hjælpe dig med at få lavet din tatovering. Fra tid til anden er det også muligt at blive tatoveret af en gæsteartist, da vi ofte har rigtig dygtige internationale artister, der kommer forbi vores butikker.

Under alle omstændigheder kan du dog være sikker på, at vi har en artist, der har evnerne til at lave en tatovering, du anser som perfekt. Du skal derfor ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis du har en konkret tatovering, som du gerne vil have lavet hos os.

Hvis du mener, at det kunne være interessant for dig at få lavet din tatovering af en dygtig artist, der besøger en af vores butikker, så skal du blot holde øje med vores sociale medier. Her vil vi nemlig sørge for at opdatere, når vi henter internationale artister til vores butikker.

Få inspiration fra nogle af landets dygtigste

Der er rigtig mange, der har et ønske om at få lavet en tatovering, men som ikke er sikre på, hvad de vil have lavet. Det er meget naturligt, og du skal derfor ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis du endnu ikke er sikker på, hvad du ønsker at få tatoveret.

Hos Sailor’s Ink står vi nemlig gerne klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette design. Det gør sig gældende, uanset om du har et udkast, en idé eller du er helt på bar bund. I hvert af disse tilfælde kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig i mål.

Vores faste artister har arbejdet med et hav af stilarter og designs, hvorfor de har gode muligheder for at give dig inspiration og input til din kommende tatovering.