Sailors Ink logo

Er du på udkig efter en tatovør Ringsted? I så fald vil vi rigtig gerne hjælpe dig hos Sailor’s Ink. Hos os kan vi nemlig hjælpe dig med at gøre din tatovering til virkelighed. Desværre kan det dog ikke foregå i Ringsted, da vi ingen butik har i Ringsted.

Det betyder dog ikke, at vi ikke kan hjælpe med din tattoo Ringsted. Vi har nemlig butikker flere steder i landet, hvor du er velkommen til at kigge forbi. Gør du det, er du sikker på at blive mødt af et personale, der er klar til at yde dig en service, der er helt i top.

Hos Sailor’s Ink har vi butikker i både Esbjerg, Kolding og Odense, og i disse butikker står der altid professionelle tatovører til rådighed. Derfor skal du selvfølgelig ikke tøve med at henvende dig, hvis du ønsker, at vi skal hjælpe med din tatovering Ringsted.

Hos Sailor’s Ink står vi naturligvis klar til at hjælpe med en hvilken som helst tatovering. Hvad enten du har et stort eller småt projekt, er du derfor velkommen til at tage kontakt til os. Der er nemlig intet projekt, der er hverken for stort eller for småt hos Sailor’s Ink.

Vi går ikke ned på sikkerhed, tryghed og tillid

Der er især tre ting, der bliver vægtet højt hos Sailor’s Ink. Derfor er det også tre ting, du er sikker på, du får at føle, hvis du beslutter at få lavet en tatovering hos os. Det er nemlig vigtigt for os at understrege, at vi aldrig går på kompromis med hverken sikkerhed, tryghed eller tillid.

Derudover er det naturligvis altid dig som kunde, der vil være vores førsteprioritet. Derfor er der også flere ting, du altid vil kunne forvente, hvis du besøger en af vores butikker i hhv. Esbjerg, Odense eller Kolding. Her kan du blandt andet altid forvente følgende:

  • En service, der er i en klasse for sig
  • Et personale, der er både smilende og imødekommende
  • Et hold bestående af nogle af de bedste tatovører i hele landet
  • En hygiejne, der altid er helt i top

Alt dette er med til at sikre, at du kan føle dig tryg og rolig, når du får lavet en tattoo hos os. Vi er ikke nogen stor virksomhed, men til gengæld er vi en virksomhed, der er villige til at gøre stort set alt for, at vores kunder er glade og tilfredse – både når de kommer og går.

Får ofte besøg af dygtige gæsteartister

Hvad enten du lægger vejen forbi vores butik i Odense, Kolding eller Esbjerg, er det muligt at blive tatoveret af en af vores faste og dygtige artister. I ny og næ er det dog også muligt at blive tatoveret af en gæsteartist, som arbejder i vores butikker for en stund.

Lyder det interessant, at du får muligheden for at blive tatoveret af artister, der er blandt de bedste i verden, skal du blot holde dig opdateret på vores sociale medier. Her vil du nemlig få at vide, hvornår en ny artist er på besøg i en af vores butikker.

Uanset om du bliver tatoveret af en fast artist eller en gæsteartist, sørger vi selvfølgelig for dig under hele processen. Det gør vi blandt andet ved at sikre, at du har adgang til fri drikkelse under hele din session. Derfor skal du ikke frygte at blive dehydreret.

Ligeledes sørger vi også for, at du har adgang til enten at se fjernsyn eller lytte til musik, mens tatovøren gør sit arbejde. Såfremt du ønsker blot at hyggesnakke med din tatovør, er der naturligvis også mulighed for at gøre dette.

Få inspiration fra nogle af landets dygtigste tatovører

Der er rigtig mange, der går med en drøm om at få en tatovering. Det er dog ikke alle, der ved, hvad de egentlig vil have tatoveret. Hvis du også har det sådan, skal du ikke være bekymret. Det er ganske naturligt, at man er en smule i tvivl om dette.

Heldigvis er det muligt at rådføre dig med en af vores dygtige tatovører, inden du træffer en beslutning om, hvad du vil have lavet. Det gør sig gældende, hvad enten du har en idé om det, om du har et udkast til tatoveringen, eller om du er helt blank.

I alle vores butikker har vi et hold af artister ansat, der hver især har deres egne specialer. Netop derfor er du sikker på, at uanset hvilken type design og stilart, du har i sinde at få lavet, kan vi hos Sailor’s Ink finde en dygtig tatovør, der kan mestre netop, hvad du ønsker.

Igen er det vigtigt at understrege, at der er intet projekt, der er for stort eller for småt til os. Uanset om du vil have en lille tatovering med tekst eller et komplet sleeve, så er vi klar til at hjælpe dig i mål med dette.