Sailors Ink logo

Er du på udkig efter en tatovør Slagelse, der kan hjælpe dig med at gøre dine tanker om en tatovering til virkelighed? Hvis ja, så vil vi hos Sailors Ink rigtig gerne hjælpe dig med din Slagelse tattoo. Desværre kan det dog ikke lade sig gøre at hjælpe med tatoveringen i Slagelse.

Det skyldes, at vi ikke har en forretning i Slagelse, men det har vi i både Odense, Kolding og Esbjerg. Her er du naturligvis velkommen, da vi står klar til at hjælpe med en hvilken som helst tatovering. Derfor kan vi med sikkerhed også hjælpe dig med at gøre dine tanker til virkelighed.

Hos Sailors Ink har vi altid kvalitet for øje, og derfor tør vi også godt at garantere et resultat, du bliver glad for. Dette gør sig naturligvis gældende, uanset din tatoverings stil, størrelse og sted på kroppen – vi kan nemlig hjælpe med det hele.

Et hold af professionelle tatovører

Hvis du beslutter dig for at få lavet en tatovering i en af vores forretning, er du sikker på at få lavet din tatovering af en af de dygtigste tatovører i landet. I hver af vores butikker har vi nemlig et hold af dygtige og professionelle tatovører, der hver især har mange års erfaring.

Vores hold af tatovører er meget alsidigt. Derfor kan vi også matche dig med en tatovør, der har særlig erfaring med den stilart og de ønsker, du har. Derfor er du selvfølgelig sikker på, at du får en tatovering, der ser ud, præcis som du havde forestillet dig, at den skulle.

Ydermere er du også garanteret, at vi altid gør, hvad vi kan for at sikre, at du føler dig i gode hænder. Vi gør derfor vores bedste for at sikre, at oplevelsen er god fra start til slut. Hos Sailors Ink handler det nemlig ikke kun om tatoveringen, men også om oplevelsen som helhed.

Tryghed og tillid er nøgleord for Sailors Ink

Når du bliver tatoveret i en af vores butikker, er du ikke kun sikret, at arbejdet bliver udført af en dygtig tatovør. Du er også sikker på, at du bliver tatoveret i en forretning, der er bygget op omkring nøgleord som sikkerhed, tryghed og tillid.

Hos Sailors Ink er vi meget beærede, når folk beslutter, at vi skal have æren af at lave deres tatovering. Derfor er det også vigtigt for os, at du får en følelse af at være i gode hænder fra start til slut. Du skal ikke blot forlade forretning med en tatovering, du er glad for, men også en følelse af, at oplevelsen har været god.

Vælger du at tage turen fra Slagelse til en af vores butikker, er du garanteret, at vi vil gøre, hvad vi kan for, at du får den bedste oplevelse. Derfor er du selvfølgelig sikker på at få service af højeste kvalitet fra et smilende, imødekommende og hjælpsomt personale.

Holder altid et højt niveau

Vi går ikke på kompromis hos Sailors Ink. Derimod holder vi altid i et højt niveau i alle vores forretning. Derfor håber vi også, at du vil tage turen fra Slagelse til en af vores butikker. Vi står nemlig klar til at tage imod dig med åbne arme, uanset hvilken af de tre butikker, du vælger.

Når du bliver tatoveret hos Sailors Ink, er det vigtigt for os, at du får en god oplevelse. Derfor sørger vi for, at du har adgang til fri drikkelse, og at du får adgang til musik, fjernsyn mv. For os er det nemlig ikke kun vigtigt, at du får en tattoo, du bliver glad for, men også, at oplevelsen har været god.