Sailors Ink logo

Er du gået på jagt efter en tatovør i Svendborg? I så fald er du havnet det rette sted. Hos Sailors Ink vil vi nemlig rigtig gerne hjælpe dig med at lave din tatovering Svendborg. Desværre kræver det dog, at du er villig til at tage en lille køretur.

Du finder nemlig ikke en Sailors Ink-butik i Svendborg, men til gengæld har vi butikker i både Odense, Kolding og Esbjerg. I disse butikker er du mere end velkommen til at kigge forbi, da vi altid står klar til at hjælpe dig med at gøre din tatovering Svendborg til virkelighed.

Hos Sailors Ink går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet, service eller oplevelse. Derfor er du sikker på, at du forlader vores forretning med en tatovering, der sætter et smil på læben. Dette er naturligvis tilfældet, uanset hvilken type tattoo Svendborg, du har tanker om at få lavet.

Vi ansætter udelukkende de dygtigste tatovører

Vælger du at få lavet din tatovering hos Sailors Ink, vil du få den lavet af en tatovør, der hører til blandt de dygtigste – ikke blot i Danmark, men i hele Europa. Får du lavet din Svendborg tattoo hos os, er du derfor sikret, at du får en tattoo, der ser ud, som du havde drømt om, at den skulle.

Uanset hvad dine ønsker er i forhold til stilart, størrelse og sted på kroppen, har vi en tatovør, der kan hjælpe dig i mål. De fleste af vores tatovører har mange års erfaring med faget, og har gennem tiden lavet et utal af tatoveringer, som har finpudset deres evner.

Lægger du vejen forbi en af vores butikker, vil vi selvfølgelig gøre, hvad vi kan for, at du føler, at du er i gode hænder. Vi gør nemlig altid vores bedste for at sikre, at du ikke blot får en tatovering, du bliver glad for, men også, at processen har været en god oplevelse.

Vi har stort fokus på sikkerhed, tryghed og tillid

Bliver du tatoveret hos Sailors Ink, bliver du ikke blot tatoveret af en dygtig og professionel tatovør. Du bliver også tatoveret i en forretning, hvor vi ikke går på kompromis med sikkerhed, tryghed eller tillid. Det er nemlig stort for os, at du vælger at blive tatoveret hos os.

Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig komfortabel fra start til slut. Når din tatovering er færdig, skal du ikke blot smile ved synet af den. Du skal også sidde tilbage med en følelse af, at oplevelsen har været god og tryg.

Tager du turen fra Svendborg til en af vores butikker, vil vi derfor gøre alt for, at du får den bedst mulige oplevelse. Derfor vil du også blive mødt af et personale, der er både smilende, imødekommende og hjælpsomt, som står klar til at yde dig den bedste service.

Bliv tatoveret af en fast- eller gæsteartist

Hos Sailors Ink har vi valgt at invitere gæsteartister til at arbejde i vores butikker. Derfor har du sommetider mulighed for at bestille tid til at blive tatoveret af en af disse artister. Der vil altid blive delt information om dette på vores Facebook-side, hvis vi får besøg af en gæsteartist.

I alle tre butikker arbejder der naturligvis også tatovører fast. Disse tatovører hører til blandt de bedste tatovører i Europa. Derfor er du naturligvis garanteret et højt niveau, uanset hvem, der får lov at stå for din tatovering.

Når du bliver tatoveret, sørger vi selvfølgelig for, at du både har adgang til fri drikkelse, musik, fjernsyn mv. For os handler det nemlig om at gøre oplevelsen god, og ikke blot om at levere en professionel tatovering.