Sailors Ink logo

Er du på jagt efter en tatovør Vordingborg? I så fald behøver du ikke at søge længere. Hos Sailor’s Ink vil vi nemlig rigtig gerne hjælpe dig med at gøre din tattoo Vordingborg til virkelighed. Desværre har vi dog ikke mulighed for at gøre det i Vordingborg.

Vi har nemlig ikke nogen butik i Vordingborg, men vi har derimod tre andre butikker i hhv. Odense, Kolding og Esbjerg. Besøger du os i en af disse butikker, står vores hold, der består af nogle af landets bedste tatovører, klar til at hjælpe dig.

Har du længe gået med tanker om at få lavet en tatovering Vordingborg, vil vi derfor rigtig gerne have æren af at gøre den til virkelighed. Vælger du Sailor’s Ink er du sikker på, at den kommer til at se ud, præcis som du havde forestillet dig.

Hos Sailor’s Ink er der desuden intet projekt, der er for stort eller småt. Hvad enten du vil have lavet en lille tatovering med tekst, et helt sleeve eller noget tredje, så kan vi hjælpe dig. Uanset hvad du har gjort dig af tanker, skal du derfor ikke tøve med at tage kontakt til os.

Tattoo-studie med stor fokus på sikkerhed, tryghed og tillid

Der er op til flere ting, der bliver vægtet højt hos Sailor’s Ink. Der er dog især tre ting, vi mener, der er noget af det vigtigste, når man skal tatoveres: sikkerhed, tryghed og tillid. Derfor er det også tre ting, som vi aldrig går på kompromis med.

Hos Sailor’s Ink vil det til hver en tid være vores kunder, der kommer først. Derfor kan du vide dig sikker på, at det er dig som kunde, der er i fokus, hvis du vælger os. Desuden kan du i alle vores butikker forvente at blive mødt af følgende:

  • En service, som vi selv mener er i en klasse for sig
  • Et personale, der altid er smilende og imødekommende
  • Et hold af tatovører, der består af nogle af landets absolut bedste
  • En hygiejne, som der bestemt ikke er gået på kompromis med

Alt dette er i fokus hos os, da vi har en mission om at sikre, at du føler dig tryg, når du får lavet din tattoo hos os. Ganske vist er vi ikke nogen stor virksomhed, men vi er villige til at gøre alt, hvad vi kan for, at du får så god en oplevelse som overhovedet muligt.

Vi laver tatoveringer i alle stilarter

Vi har et stort hold af tatovører hos Sailor’s Ink. Hver af disse har endda deres egne specialer. Netop derfor kan vi tilbyde at hjælpe med din tatovering, uanset hvilken stilart, du ønsker, at den skal have. Vi vil nemlig altid kunne finde en tatovør, der mestrer denne.

Ikke nok med, at vi har en lang række faste artister i vores tre butikker, så får vi ofte også besøg af gæsteartister. Det betyder, at du sommetider kan blive tatoveret af nogle af Europas bedste tatovører, som bliver hentet ind til vores butikker i hhv. Esbjerg, Odense og Kolding.

Uanset om du bliver tatoveret af en fast artist eller af en gæsteartist, kan du naturligvis vide dig sikker på, at du får et resultat, du kan være tilfreds med. Derfor skal du naturligvis heller ikke tøve med at henvende dig til os, hvis vi skal stå for din næste tatovering.

Såfremt du har et ønske om at se, hvad vi kan, kan du tage et kig på vores inspirationsside her på vores hjemmeside. Du kan også vælge at følge med på de sociale medier, hvor vi løbende deler billeder og videoer fra tatoveringer, som vores tatovører har lavet.

Få inspiration til din tatovering fra vores dygtige tatovører

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det ikke er alle, der egentlig ved, hvad de vil have tatoveret, når de beslutter sig for, at de gerne vil have en tatovering. Har du det også sådan, så skal du derfor ikke tro, at du er ene om at have det på denne måde.

Føler du, at du har svært ved at finde ud af, hvad du skal have tatoveret, skal du være velkommen i en af vores butikker. Her står vores dygtige tatovører nemlig klar til at hjælpe dig med inspiration til, hvordan du kan gribe din tatovering af.

Uanset om du har en idé til en tatovering, om du har et udkast eller du er helt på bar bund, kan du få hjælp hos Sailor’s Ink. Vi har lavet mange hundrede tatoveringer gennem tiden, og kan derfor komme med gode input til, hvad du kan gøre.

Det er meget vigtigt for os, at vores kunder ved, at de har mulighed for at tage en sådan samtale med os, inden de bliver tatoveret. For os er det nemlig afgørende, at du træffer den rette beslutning, og at du får en tatovering, som du er 100% tilfreds med.