Sailors Ink logo

Har du en drøm om at få lavet en tatovering? Hvis ja, så hjælper vi dig gerne. Desværre kan vi ikke hjælpe med en Frederikshavn tattoo, da vi ikke har en forretning i byen. Er det ikke et krav, at du finder en tatovør Frederikshavn, er du velkommen til at besøge os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

Vi har et stort hold af tatovører

Det er vigtigt for os at slå fast, at vi har et stort hold af tatovører. Flere af dem kan bryste sig af at være blandt de bedste i Europa. Det betyder, at du er sikker på, at arbejder udføres af en professionel og erfaren tatovør hos os.

Ligeledes har du en garanti for et resultat, som du bliver tilfreds med. Det skyldes ikke kun, at vores tatovører har mange års erfaring. Det handler os om, at vi har tatovører, der arbejder med forskellige stilarter. Derfor finder du også nogen med speciale i den stilart, du ønsker.

Vi kan lave alle tatoveringer

Hos Sailor’s Ink er vi altid klar til at hjælpe dig med at føre din drøm om en tatovering ud af livet. Derfor er vi også indstillet på at hjælpe med at lave en hvilken som helst tatovering. Uanset dine krav til stilart, størrelse og placering på kroppen, så er vi klar til at hjælpe.

Har du f.eks. besluttet dig for, at du gerne vil have en lille tatovering med tekst? I så fald hjælper vi gerne med dette. Det samme er tilfældet, hvis du i stedet vil have en stor tatovering på ryggen. Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så tøv ikke med at kontakte os.