Sailors Ink logo

Er du på jagt efter en tatovør i Blåvand, der kan hjælpe dig med at lave en Blåvand tattoo? Hvis ja, så vil vi her hos Sailor’s Ink rigtig gerne hjælpe dig. Vi kan bryste os af at være blandt de førende inden for tatovering, da vi har nogle af Europas dygtigste tatovører ansat.

Til trods for, at vi gerne vil hjælpe, kan vi dog ikke tilbyde at tatovere dig i Blåvand. Vi har dog tre butikker rundt om i landet, hvor du er velkommen. Skulle du være åben for dette, kan du finde vores butikker i hhv. Esbjerg, Kolding og Odense.

Tryghed er et nøgleord

Hos Sailor’s Ink har vi et stort fokus på tryghed. Det er noget, som vi ikke vil gå på kompromis med. Derfor går vi også meget op i både sikkerhed, hygiejne og tatoveringens resultat. Det gør vi, da vi vægter det meget højt, at du som kunde får en god og tryg oplevelse.

Derfor kan du være sikker på, at du får en god oplevelse hos Sailor’s Ink. Og i alle vores butikker vil du blive mødt af:

  • En service i særklasse
  • En hygiejne i top
  • Nogle af de bedste tatovører i Europa

Ofte besøg af gæsteartister

Uanset hvilken af vores butikker, du besøger, vil du finde både faste- og gæsteartister. Det sikrer, at du altid kan finde en tatovør, der er klar til at hjælpe dig. Ikke nok med det, så sikrer det også, at du finder en tatovør, der har erfaring med netop dén stilart, du har forelsket dig i.

Det er ikke altid, at der er gæsteartister i vores butikker. Ønsker du at blive tatoveret af en af disse, skal du derfor holde øje med vores sociale medier. Her lægger vi nemlig opdateringer ud, når vi har indgået aftale med nye gæsteartister.

Brug for inspiration?

Det er langt fra alle, der har en klar idé om, hvad de vil have tatoveret, når de besøger en tatovør. Er du endnu ikke sikker på, hvad du vil have tatoveret, skal du ikke tøve med at henvende dig. Vi hjælper dig nemlig gerne med sparring og inspiration.

Flere af vores tatovører har mange års erfaring, og har derfor gode forudsætninger for at komme med input til din tatovering. Hvis du allerede har en klar idé om, hvad du vil have tatoveret, står vores dygtige tatovører naturligvis klar til at hjælpe dig i mål med dette.