Sailors Ink logo

Har du planer om at få lavet en tattoo Grindsted? I så fald skal du starte med at finde en tatovør, der kan hjælpe dig. Er du på jagt efter dette, så står vi klar til at hjælpe dig hos Sailor’s Ink. Vi har nemlig nogle af landets førende tatovører på holdet, der er klar til at hjælpe dig i mål.

Vi kan dog ikke hjælpe dig i Grindsted, da vi ikke har en butik i byen. Til gengæld er du velkommen til at besøge os i en af vores butikker i Odense, Kolding eller Esbjerg. I alle tre butikker finder du dygtige tatovører, der gladelig hjælper med at gøre din tatovering til virkelighed.

Vi vægter tillid højt

Vælger du Sailor’s Ink, vælger du også en tattoosalon, der ikke går på kompromis. Vi vægter din tillid meget højt, og derfor går vi ikke på kompromis med sikkerhed eller tryghed. For os handler dette om at skabe en god og tryg oplevelse.

Når du besøger vores butikker, er du derfor sikret en god oplevelse. Uanset hvilken butik du vælger, er du sikret en service og hygiejne, der er helt i top. Du kan også vide dig sikker på, at du vil blive mødt af et imødekommende personale, og nogle af landets bedste tatovører.

Vælg blandt mange tatovører

Hvis du beslutter dig for at blive tatoveret hos Sailor’s Ink, kan du vælge blandt en lang række tatovører. Det har den fordel, at alle kan finde en passende tatovør. De tatovører, du finder på vores hold, har nemlig alle fokus på forskellige stilarter.

Hertil sker det også ofte, at vi får besøg af gæsteartister. Det er tatovører, vi henter til vores butikker fra hele verden. Ønsker du at blive tatoveret af en sådan artist, skal du holde øje med vores sociale medier. Her annoncerer vi nemlig, når vi får gæsteartister.

Brug for sparring?

Der er mange, der beslutter dig for, at de vil tatoveres, uden at vide, hvad de vil have tatoveret. Er det en situation, du kan genkende? Hvis ja, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper dig nemlig også gerne med sparring og inspiration.

Er du derimod fast besluttet på, hvad din tatovering skal forestille, hjælper vi selvfølgelig også gerne. Du kan nemlig vide dig sikker på, at vi har en tatovør, der kan realisere dine ønsker. Det er selvfølgelig gældende, uanset om der er tale om en stor eller lille tatovering.