Sailors Ink logo

Er du gået på jagt efter en tatovør Herning, der kan gøre dine drømme til virkelighed? Hvis ja, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at få realiseret dit næste projekt hos Sailors Ink.

Desværre har vi ikke en butik i Herning, men vi har butikker i både Esbjerg, Kolding og Odense. Er du villig til at tage turen, så står vi hjertens gerne klar til at hjælpe dig med din tattoo Herning. Det er selvfølgelig tilfældet uanset størrelse, stilart og tidshorisont.

Hos Sailors Ink er vi kendetegnet ved, at vi altid har fokus på kvalitet. For dig betyder dette, er du garanteret at få lavet en tatovering Herning, som du vil være glad for. Alle vores tatovører er blandt den absolutte elite i Europa – og de er også klar til at hjælpe netop dig.

Bliv tatoveret af en af Europas dygtigste tatovører

Hvis du besluttet dig for at få lavet din næste tatovering hos Sailors Ink, er du sikker på at få lavet din tattoo af en Europas bedste tatovører. Derfor er du selvfølgelig også sikker på, at resultat bliver, som du havde tænkt, at det skulle være.

Uanset hvad dine ønsker er i forhold til størrelse, stilart mv., vil der være en af vores tatovører, der kan mestre dette. Får du lavet din tatovering i en af vores butikker, er du sikret, at du bliver tatoveret af en artist, der både er professionelt anlagt og har mange års erfaring.

Ydermere er du sikker på, at vi vil gøre, hvad vi kan for at sikre, at du altid har en følelse af, at du er i trygge hænder, når du vælger Sailors Ink. Vi gør nemlig altid vores bedst for, at du ikke blot får en tatovering, du er glad for, men også, at du føler, at det har været en god oplevelse.

Sikkerhed, tryghed og tillid er nøgleord hos Sailors Ink

Hvis du beslutter dig for at få lavet din tatovering i en af vores tre butikker, er du – som sagt – sikret, at arbejdet udføres af en dygtig og professionel tatovør. Derudover er du også sikret, at du fra start til slut vil kunne mærke vores fokus på sikkerhed, tryghed og tillid.

Hos Sailors Ink sætter vi stor pris på, at du beslutter, at det skal være os, der skal stå for at gøre din tatovering til virkelighed. Derfor er det også vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas fra ende til anden.

Når din tatovering er færdig, skal du selvfølgelig have et smil på læben, når du ser den. Samtidig er det afgørende for os, at du står med en følelse af fuld tilfredshed, men også, at du føler, at du har været i trygge hænder hos Sailors Ink.

Vi gør alt for, at du får en god oplevelse

Beslutter du dig for at tage turen fra Herning til vores butik i enten Esbjerg, Kolding eller Odense, vil vi naturligvis gøre alt for at sikre, at du får den bedst tænkelige oplevelse.

Derfor kan du ikke blot forvente, at du bliver mødt af et smilende, imødekommende og hjælpsomt personale, der har stort fokus på at yde den bedst mulige service. Hos Sailors Ink vægter vi det nemlig højt, at vores kunder har lyst til at vende tilbage med deres næste projekt.

Ligeledes er du sikker på, at vedkommende, der føler nålen, når det er tid til din tatovering, er en tatovør, der tilhører eliten i Europa. Det er ikke altid, at det er en fast artist, da vi i ny og næ også har gæsteartister i vores butikker, som du kan vælge at bestille en tid hos.