Sailors Ink logo

Leder du efter et sted, hvor du kan få lavet en tattoo Hvide Sande? I så fald er der ikke nogen grund til at lede længere. Hos Sailor’s Ink finder du nemlig en række af de dygtigste tatovører i hele landet – og de står alle klar til at hjælpe med at gøre din tatovering til virkelighed.

Vi har dog ikke nogen butik i Hvide Sande. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan hjælpe med din Hvide Sande tattoo. Det kan vi nemlig sagtens, men det kræver, at du er villig til at besøge os i en af vores andre butikker, der ligger i hhv. Esbjerg, Kolding og Odense.

Kunden er i centrum

Bliver du tatoveret hos Sailor’s Ink, er du sikker på, at det er dig som kunde, der er i centrum. Det vil sige, at du kan forvente en service, der er helt i top. Vi gør nemlig, hvad vi kan, for at sikre, at du er både glad og tryg gennem hele processen.

Samtidig kan du forvente, at du får et resultat, du kan blive glad for. Vores dygtige tatovører har nemlig stor erfaring med alle former for tatoveringer. Derfor er du garanteret, at du kan få lavet en tatovering, der ser ud, som du ønsker.

Vælg mellem faste- og gæsteartister

Vores hold af tatovører er stort. Derfor finder du også en tatovør, der arbejder med en stilart, der appellerer til dig. Foruden at have et stort hold af egne tatovører, sker det også sommetider, at vi henter gæsteartister ind til vores butikker.

Ønsker du at blive tatoveret af en gæsteartist, skal du holde øje med vores sociale medier. Her kan du ikke blot se, hvornår de ankommer, men også læse mere om, hvem de er. Dermed kan du vurdere, om det er en gæsteartist, du vil tatoveres af.

Brug for sparring?

Der skal ikke herske tvivl om, at ikke alle ved, hvad de vil have tatoveret, inden de tropper op. Det har vi slet intet problem med hos Sailor’s Ink. Her hjælper vi nemlig også gerne med sparring og inspiration, hvis der er behov for dette.

Er du allerede fast besluttet på, hvad du skal have tatoveret, skal du dog heller ikke tøve med at kontakte os. Vi har nemlig en lang række af dygtige tatovører, der står klar til at hjælpe dig i mål med den tatovering, du går og drømmer om at få lavet.