Sailors Ink logo

Leder du efter en dygtig tatovør, der kan hjælpe dig med at lave den tattoo Ribe, du går og drømmer om? I så fald kan du vide dig sikker på, at du finder høj kvalitet hos Sailors Ink, hvor vi naturligvis altid står klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Vi har en række af de bedste tatovører i hele landet ansat, og fælles for dem alle er, at de sidder klar til at hjælpe netop dig. Uanset hvad du drømmer om at få tatoveret, har vi en tatovør, der er specialist i dette, og derfor kan hjælpe dig med dit projekt.

Hos Sailors Ink hjælper vi derfor gerne, hvis du søger en tatovør Ribe. Desværre har vi ikke en butik i byen, men vi har butikker i både Kolding, Esbjerg og Odense. Her er du altid velkommen, uanset om du har bestilt en tid, eller om du blot ønsker en uforpligtende snak.

Vi går ikke på kompromis

Hos Sailors Ink går vi ikke på kompromis med din oplevelse. Derfor er både sikkerhed, tryghed og tillid nøgleord for os. Vi vægter det nemlig meget højt, at du får en god og tryg oplevelse. Det er selvfølgelig gældende, uanset om det er din første tatovering eller ej.

Beslutter du dig for at lægge vejen forbi en af vores butikker i enten Kolding, Esbjerg eller Odense, vil du altid kunne forvente:

  • Service på højeste niveau
  • Et smilende, imødekommende og hjælpsomt personale
  • Nogle af de bedste tatovører i hele Danmark
  • En hygiejne, der er helt i top

Det er naturligvis med til at sikre, at du altid kan føle dig tryg, hvis du vælger at få lavet tatoveringer Ribe hos os. Vælger du at lade os stå for at lave din næste tatovering, kan du ikke kun vide dig sikker på, at du får et godt resultat, men også en god oplevelse.

Hos Sailors Ink er vi ganske vist ikke nogen stor virksomhed, men vi er dog en virksomhed, der gør alt, hvad vi kan for at sikre, at du får den bedste oplevelse – og den bedste tatovering. Vi stræber nemlig ikke for at blive de største, men derimod om at være de bedste.

Vælg selv mellem faste eller gæsteartister

Beslutter du dig for, at det er os hos Sailors Ink, der skal have lov til at lave din næste tatovering, kan du selv vælge, hvem der skal tatovere dig. Ikke nok med, at du kan vælge fra en af vores faste tatovører, så får vi i ny og næ også besøg af gæsteartister, som du kan blive tatoveret af.

Det er naturligvis ikke hvem som helst, vi henter ind som gæsteartister. Derimod kan du vide dig sikker på, at det er nogle af Europas bedste tatovører, der kommer på besøg. Det betyder også, at du ikke skal betvivle, at du får et godt resultat.

Få inspiration fra vores dygtige tatovører

Folk, der drømmer om at få en tatovering, ved ikke altid, hvad de gerne vil have tatoveret. Er det også gældende for dig, skal du derfor ikke tro, om du er ene om dette.

Derimod er det helt naturligt, at man ikke altid ved, hvordan tatoveringen skal se ud. Her kan du heldigvis få hjælp af vores dygtige tatovører, som gerne hjælper med sparring og inspiration. Dermed kan I samarbejde om at finde det rette motiv.

Ved du allerede, hvad du vil have tatoveret, er det bestemt heller ikke et problem. Uanset om du har et udkast, en vag idé eller et færdigt design, så hjælper vi dig naturligvis gerne med at gøre din drømmetatovering til virkelighed hos Sailors Ink.